Last news in Fakti

18 Декември, 2021 22:25 1 040 1

Ричардс свали пояса на IBO от кръста на Гонгора (ВИДЕО)

  • карлос гонгора-
  • лерон ричардс-
  • ibo

Титлата в суперсредна категория вече има нов притежател

Ричардс свали пояса на IBO от кръста на Гонгора (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Титлата на Международната боксова организация (IBO) в суперсредна категория отиде на кръста на Лерон Ричардс, след като британецът го свали от Карлос Гонгора.

29-годишният европейски шампион доминираше в мача през почти цялото време, но накрая един от съдиите искаше да го ограби, като преброи повече рундове в полза на еквадореца, но за щастие правдата възтържествува и „Снайпера“ триумфира с титлата.

Гонгора междувременно така и не успя да стигне темпото на съперника, като пред близо 80% от времето ударите му не намираха целта и винаги влизаше втори в размените.

Това е оказа първата загуба за шампиона, откакто се качи на професионалния ринг, а активът на Ричардс вече набъбна на 16 поредни победи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.