Last news in Fakti

20 Декември, 2021 13:48 1 866 1

Шеф на Дортмунд потвърди за Холанд и Реал

  • ерлинг холанд-
  • реал мадрид-
  • борусия дортмунд-
  • ханс-йоахим вацке

Където и да отидете, всички говорят за Ерлинг Холанд

Шеф на Дортмунд потвърди за Холанд и Реал - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке потвърди една от най-зле пазените тайни на футболния трансферен пазар: Реал Мадрид се интересува от норвежкия нападател Ерлинг Холанд.

„Където и да отидете, всички говорят за Ерлинг Холанд. Единственото нещо, което знам със сигурност е, че Реал Мадрид има голям интерес към него. И мога да назова още 25 клуба. Може да си тръгне, а може и да остане. Преди няколко дни проведох добър разговор с Мино Райола (б.р. – агентът на Холанд). Беше приятелски разговор. Без съмнение ще говорим отново през следващите седмици. Също като Левандовски, бих искал да се гордея с Ерлинг, ако един ден той спечели Шампионската лига. Лично аз смятам, че би било добре той да остане още известно време в Бундеслигата, но Райола е умен човек и знае какво прави“, заяви Вацке.

Райола наскоро потвърди, че Холанд няма клауза за откупуване в Дортмунд, въпреки информациите, че съществува такава, която възлиза на 75 милиона евро. Суперагентът също така намекна, че Холанд ще напусне Дортмунд, когато бъде постигнато подходящо споразумение, като назова четири клуба, които ще се борят за 21-годишния нападател.

Вацке говори и за възможността мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп да се върне в Дортмунд в бъдеще.

„Той може да се върне, когато пожелае, ако иска. Но не като треньор, това е очевидно. Ако някой ден той иска да се върне в семейството на Борусия, вратите ни са отворени. Все още поддържаме връзка. Не мисля, че той ще бъде треньор завинаги. Ако един ден той каже: „Хей, приключих с треньорството, но бих искал да се върна в клуба, за да направя нещо“, тогава ще намерим нещо за него, това е сигурно. Но бих казал, че вероятността е много малка“, каза още шефът на Дортмунд.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дони

    3 0 Отговор
    ПРЕХВАЛЕНА СТОКА .