Last news in Fakti

23 Декември, 2021 09:54 1 061 5

Важен ден за бъдещето на ЦСКА и Левски

  • радостин василев-
  • цска-
  • левски-
  • футбол

Първи на сбирката ще влязат представители на ЦСКА от 10,00 часа

Важен ден за бъдещето на ЦСКА и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Днес е важен ден за бъдещето на Левски и ЦСКА. Министърът на младежта и спорта Радостин Василев ще проведе срещи с представители на двата клуба и ОСК ЦСКА. Първи на сбирката ще влязат представители на ЦСКА от 10,00 часа.

Втори ще бъдат тези от Левски - от 12,00 часа, а от 15,30 ще заседават хората от ОСК ЦСКА за бъдещето на спортните имоти, свързани с тези клубове. Основната тема на разговор с Левски и ЦСКА ще бъде казуса със стадионите.

От страна на Левски на срещата ще присъстват Наско Сираков и Ивайло Ивков. От ЦСКА няма информация по тази тема, но се очаква министър Василев да се срещне с Гриша Ганчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кое това ЦСКА?

    6 5 Отговор
    Това е Етрополе, другото е ЦСКА, ама няма от Гриша пара!
  • 2 Левски 1914

    4 4 Отговор
    За ЛЕВСКИ може да е важен ден, но цска ФАЛИРА по важно ще е за Ганчев да намерят вратичка да не плаща , а само да взима.
  • 3 Лесни

    3 3 Отговор
    Кое лесни, че не можем да схванем, муууу
    "Лефски" отдавна е умрял.
    – Още преди 1944 година два пъти фалира. След втория фалит през 1937/38/г. въобще не е правена юридическа регистрация до 1991година.
    – През 1949 година е закрит с решение на съда. Тогава се създава новото дружество Динамо, което през 1957 година се преименува имитационно на "Левски", а през 1969 година се обединява със "Спартак" и става милиционерският "Левски-Спартак".
    – През 1985 година пак е закрит. Създава се новият клуб "Витоша".
    – През 1991 година върналият за кратко името "Левски-Спартак" Витоша също е закрит и на негово място се създават 2 клуба - "Левски"/ първи по регистрация и по-известен като "Левски" на Кучето/ и "Левски 1914"/на Лафчис/. Властите нарушават принципа "първи по време - първи по право" и допускат "Левски 1914" в първенството. Заради това, него припознават и феновете.
    – През 1998 година отново е закрит. Създаден е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ" АД, който, като Търговско дружество, според Закона, не може да бъде юридически приемник на предишната организация с идеална цел/по този въпрос има и решение на съда/.
    От всичко изложено дотук се разбира, че това, което мнозина смятат за "Лефски", е умирало досега най-малко 6 пъти. Друг парадокс е, че между 1937/8г. и 1991г. в юридическия свят такъв субект въобще не е съществувал, поради липса на регистрация. Значи през цялото това време е ставало дума за фантоми и вампири, които са се убивали и наследявали взаим

    Коментиран от #4

  • 4 Комунисти

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лесни":

    Хахаха така кажете че сте комунисти и носите горди червената петолъчка гордо до сърцата си:))). 1949 фалирал??? А чел ли си какво е станало тогава а ? Вашата майка се е опитала да ни заличи а всеки може да види документа в който пише по решение на ЦК на БКП (тоест Майката на ЦСКА) ........ После пак вашата майка ни приши към МВР пак вашата майка ни прекръсти Динамо , Витоша и всякакви такива извращения. Това е вашата майка БКП с която толкова много се гордеете и носите нейните символи. Е 1990 ние нормално мислещите хора махнахме петолъчката от партииният дом а вие все още си я пазите близо до сърцте. Да вашата майка не можа да ни унищожи, но веднага след като БКП беше унищожена и ЦСКА фалира, УМРЯ.
  • 5 Абе ,

    1 0 Отговор
    Министърчо , в България само 2 отбора ли има ? И ако е така да се закрива първенството и да си играйкат само Подуене и Лоеч помежду си .