Last news in Fakti

23 Декември, 2021 09:19 2 031 19

Левски сложи цена на братя Цоневи: По 50 хил. евро за всеки

  • братя цоневи-
  • левски

Както е известно, Левски не предложи нови договори на братята, които са обвързани с клуба до края на сезона

Левски е готов да се раздели с братя Цоневи още през януари. При това доста евтино. „Сините“ са съгласни да продадат Борислав и Радослав, ако желаещ извади по 50 000 лева за всеки един от близнаците, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, Левски не предложи нови договори на братята, които са обвързани с клуба до края на сезона.

На „Герена“ са готови да се разделят срещу неголяма сума с всеки от играчите, които имат договори само до лятото. Такива футболисти в Левски има доста.

Единственото изключение е капитанът Николай Михайлов. Вратарят също не получи предложение за нов контракт. Той обаче има предложения от чужбина и почти сигурно ще напусне „сините“ през януари. Левски е съгласен да се раздели с Михайлов без пари и няма да иска трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грухтя

    2 7 Отговор
    Тази гнусотия кой я написа? Грух грух грух.
  • 2 Гост

    14 5 Отговор
    Голяма разпродажба при рогатите. Направо ликвидация. :)
  • 3 леле

    14 3 Отговор
    тия по евтини от мерцедеса на Десито Банова ...
  • 4 баджанак

    11 2 Отговор
    левски дава 50000 евра на всеки който ги вземе ?

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    7 13 Отговор

    До коментар #4 от "баджанак":

    Но е ЛЕВСКИ , а не Литекс - Етрополе.

    Коментиран от #9

  • 6 Райола

    6 1 Отговор
    Колкото за бразилеца от палмите, може и за бензин за насовия джип да остане. Тези тъмни перли с манталитет на неизпираемо петно и 5лв не струват. Не Лефски, а Динамо. Етрополе поне плати 8 млн., Динамо се моли като вдовица за кекс, някои да му опрости задължение. Клошари.

    Коментиран от #7, #8, #11

  • 7 Лудия касапин

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Райола":

    Гришан, не плаща,куre.Висят хиляди Евро на бивши футболисти, треньори,държавата също чака пари...ония 8 млн.и те не се знаят,колко са платени.
  • 8 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Райола":

    Факт е ЦСКА се разплати със старите чорбари и вероятно и футболисти на черно, но дълговете към клуба се трупаха умишлено. Стойчо и син се сдобиха с няколко апартамента на безценица в Бокар, когато Стойнето пое ЦСКА!
  • 9 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Дали е Левски?!? По-скоро е Лафчис 1992.

    Коментиран от #12, #13

  • 10 Мераклия

    3 0 Отговор
    Продавам панелката и ги взимам и ще си гу бода на почивки - ти единият,ту другият.
  • 11 ОПГ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Райола":

    Плати 8М ама завлече държавата с 12М щото дължеше на НАП 20М. Левски не е завлякъл никого, все още и се бори да не го направи.
  • 12 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Както виждаш няма друг ЛЕСКИ или Лафчис , ЛЕВСКИ си играе със собствени булстат и лиценз , а цска има две едното е МЕНТЕ - Литекс - Етрополе , а другото съвсем нов отбор. То и МЕНТЕТО е нов отбор , защото Литекс и Етрополе се обединиха през 2016 г и се казва цска ТИРЕ София.

    Коментиран от #15, #16

  • 13 Комунисти

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Комунистите едно си знаят едни си баят. БКП било закрило Левски 1949😊, комунистическа простотия. Виждал ли си какво пише в докунента??? ЦК на БКП нарежда...... и после се появява един мало ум ни к и вика сега ще ви създам нанови 1992 година😊. Тоест Левски не съществувал 43 гидини😊. Е българският съд каза друго. А вие фалирахте добриволно и бяхте отписани от търгивският регистър. Край.

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Комунисти":

    Абе то и съдът в Лозана и УЕФА се произнесоха, за казуса с ЦСКА и признаха, че това е същият отбор, но в сините фенчета само ментета са им в главите. То друго не ви остана, освен да плюете. ;)

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    Пак си се объркал. В момента в българското първенство играят поне 5 отбора с Левски в името. Защо реши, че твоят не е менте от 1992г.?

    Коментиран от #18

  • 17 КАС не е в БГ

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Вземете научете какво е КАС и какво може да отсъди!!! Това е спортен съд в Лозана на УЕФА и няма нищо общо с търговските дела на Република България. Законите на България са категорични, ЦСКА изпадна в несъстоятелност беше закрит и отписан от Търгивският регистър. Лозана казва понеже Ганчев купил емблемата и изполва базите то Литекс е спортен наследник на ЦСКА повтарям наследник тъй както ти си наследник на баща си но не си баща ти. Лозана няма как да се меси на българските закони които са ясно разписани. Гриша Ганчев използва схема на ОПГ изиграна преди това от мафиота Георги Илиев да излъже държавата с 11М лева. Това е най-срамното в цялата история и вие се гордеете с този човек.
  • 18 БГ Съд

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Защото Българският съд повтарям Българският съд каза това. Хайде сега ходи блъскай главата су в земята и се моли ма Литекс благодетелят.
  • 19 Левски - Спартак

    1 0 Отговор
    КОЙ пръв сложи тирето ??!