Last news in Fakti

24 Декември, 2021 16:08 1 282 6

В Левски взеха заплати точно преди Коледа!

  • левски-
  • заплати-
  • футбол

По този начин беше изпълнено обещанието, че всички в клуба ще посрещнат празниците спокойно

В Левски взеха заплати точно преди Коледа! - 1

Точно преди Коледа на "Георги Аспарухов" бяха преведени заплати на служителите в клуба и на футболистите, пише "Мач Телеграф". По този начин беше изпълнено обещанието, че всички в клуба ще посрещнат празниците спокойно.

В началото на месеца Левски плати по една заплата на играчите, а пък Станимир Стоилов и екипът му временно се отказаха от възнагражденията си, за да има за футболистите.

Това беше еднолично решение на наставника, който преди да се завърне на "Герена", бе поставил условие футболистите и служителите на клуба да вземат редовно парите си.

Очаква се Мъри и асистентите му да получат забавените си пари след няколко месеца, когато клубът би трябвало да се изправи леко на крака финансово.

Заговори се, че в началото на следващата 2022 година "сините" ще успеят да изчистят и последните задължения към състезателите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    7 5 Отговор
    И кого интересува дали и кога куците коне вземат заплати
  • 2 Faith No More

    7 1 Отговор
    Делян ли ги е дал тези пари ? Пак !

    Коментиран от #4

  • 3 Анонимен

    4 0 Отговор
    На Коледа стават чудеса!
  • 4 Инджов

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Faith No More":

    Юлиян Инджов от ДПС и Дани Ганчев от ареста.
  • 5 Behemoth

    1 1 Отговор
    УжасТ!А за нова година?!Тия н е могат един пакет салфетки да си купят завалиите...
  • 6 kieran_tierney

    3 1 Отговор
    Левски е емблема, история, бьдеще и ако някои футболист, който носи буквата Л на гьрьите си ако мисли повече за пари, то жална ку майка