Last news in Fakti

27 Декември, 2021 19:09 1 236 1

Левски обяви раздяла със свой юноша

  • левски-
  • ивайло найденов-
  • раздяла

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Ивайло Найденов за всеотдайността със „синия“ екип

Левски обяви раздяла със свой юноша - 1
Ивайло Найденов с топката, снимка: БГНЕС

Левски официално се раздели с Ивайло Найденов. 23-годишният футболист ще е първият, който напуска отбора през тази зима.

"ПФК Левски се раздели с Ивайло Найденов. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие. Със „синята“ фланелка полузащитникът изигра 85 мача и отбеляза 1 гол.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Ивайло Найденов за всеотдайността със „синия“ екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи", написаха "сините".

По потвърдена информация на Gong.bg следващият отбор на десния бек ще е Хебър. В Пазарджик очакват футболиста, който може да играе и в средата на терена, за подпис в следващите няколко дни, след което той ще започне подоговка с тима на Николай Митов на 3 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    5 1 Отговор
    Отдавна бях казал че Найденов, Александров и Шелис нямат място в Левски. Има неща които просто не могат да бъдат коригирани, сори. Успех на Найденов дано следващият да е Шелис толкова е бавен че охлюв би го надбягал.