Last news in Fakti

28 Декември, 2021 11:10 1 350 2

Ралф Рангник размаха пръст: Не съм доволен!

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник

"Въобще не контролирахме срещата, с изключение на някои отделни моменти", каза германският мениджър на "червените дяволи" след мача с Нюкасъл

Ралф Рангник размаха пръст: Не съм доволен! - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, коментира равенството с Нюкасъл, което тимът му записа. Специалистът не спести критики към играчите си.

"Не съм доволен, въобще не ми хареса. Искаме да подобрим контрола си в мачовете, а днес (б.р. вчера) въобще не контролирахме срещата, с изключение на някои отделни моменти. Това изисква енергия и физика, печелене на вторите топки, бърза транзиция. Във всеки един от тези компоненти не бяхме на ниво днес. Накрая спечелихме точка, което е добре, но представянето ни сериозно трябва да се подобри. Когато след 7 минути игра губиш с 0:1 на "Сейнт Джеймсис Парк", нещата няма как да са лесни", смята Рангник.

"Ако искаш да спечелиш като гост на Нюкасъл, трябва да си по-стабилен във физическите сблъсъци, трябва да сме по-агресивни. Не видях нищо подобно днес и затова играта страдаше. Губехме топката твърде лесно. Дори при контузени играчи на противника, пак не се справяхме. Не става въпрос за тактическата ни постройка, а за агресията и енергията, които липсваха. Трябва да работим над това", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    9 2 Отговор
    АБЕ НЕКАДЪРНИК ИМАШ ОТБОР ОТ ТОП ФУТБОЛИСТИ , А НЕ МОЖЕШ ДА БИЕШ ОПАШКАРЯ НЮКЯСЪЛ. ПРОСТО СИ СЛАБ ТРЕНЕР КОЙТО НЕ РАЗБИРА РАЗЛИКАТА ВЪВ ФУТБОЛА В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ.
  • 2 Ек, Пако

    4 0 Отговор
    Всички след съра докараха футболисти с голямо его- сбор от имена , но не и отборни играчи. Варан беше слаб, Магуайър постоянно си е слаб, Роналдо явно с левия крак вече само се подпира- във втори мач не улучва топката. Фернандеш не е във форма. Рашфорд- силно надценен. Загуба на всяка втора топка.Само подавания на 3 метра или безцелно напред, всеки сам играе- няма комбинации. Никакво надиграване. Отървахме се от загуба.На контри сме бавни и тотално дезортиенирани- трима не могат да блокират един нападател. Никакъв живец няма в този отбор. Вместо ние да правим преса не можем да се справим с противниковата. На сме и за четворката