Last news in Fakti

2 Януари, 2022 11:30 4 413 5

Български национал подписа с втородивизионен турски клуб

  • страхил попов-
  • еюспор-
  • хатайспор

Кариерата му в южната ни съседка не се развива, според очакванията

Български национал подписа с втородивизионен турски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Страхил Попов се озова във втородивизионния Еюспор, научихме от „Тема Спорт“.

31-годишният десен защитник разтрогна договора си с елитния Хатайспор, след като от началото на сезона получаваше прекалено малко шансове за изява, а двете страни са се споразумели да освобождаването му.

Попов ще играе в следващите 18 месеца за Еюспор, като целта пред клуба е да спечели промоция в Суперлигата, но към момента заема петото място в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Как да направим нещо във футбола, когато националните ни футболисти са по 2ри 3ти , че и 5ти дивизии в чужбина, а ние като чуем, че той играе в Англия и ахваме, а то играел за отбора на пожарникарите в някое село.

    Коментиран от #3

  • 2 Хахаха

    3 0 Отговор
    Хахаха и за този ли е виновен Боби Михайлов? Сигирно се е обадил на президента на Хатайспорт да му спъва кариерата да не би да стане велик. Трябва в национала да пускат само титуляри и то от първа дивизия. Като няма в чужбина тогава в България.

    Коментиран от #5

  • 3 Право куме в очи

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Скоро и това няма да имаме. На аматьорите също ще им писне да ни взимат за бройка, при положение, че те си развиват школите и базите, ще имат вече хора, а нашето ниво е като афганистанските топки, купени от БФС.
  • 4 фен

    2 0 Отговор
    Ми това е нивото . Български национал във втородивизионният турски Сюргюнспор.
  • 5 stan40

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Нагледци в политиката, нагледци във футболния съюз. В националните младежки гарнитури се налагат само връзкари. Резултатите са на лице. Не бил виновен Михайлов, а кой тогава?