5 Януари, 2022 21:30 688 2

Женският национален отбор по бокс се качва на Белмекен за зимната си подготовка

  • белмекен-
  • ангел ангелов

Момичетата ще прекарат 20 дни на спортната база

Женският национален отбор по бокс се качва на Белмекен за зимната си подготовка - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор на България по бокс при жените започва зимната си подготовка за натоварения пролетен цикъл от спортната база в Белмекен, научихме от Федерацията.

Предварителният план вече е изготвен. Дай Боже да сме здрави всички, момичетата да тренират добре и да имат амбицията да успеят. Планираме на 10-и януари да заминем за Белмекен. На практика ще останем там до края на месеца, след което момичетата направо ще вземат участие в първия кръг на държавното първенство“, каза един от треньорите Ангел Ангелов, цитиран от Boec.bg.

Очертава се следващите няколко месеца да са изключително натоварени за боксьорките ни, защото предстоят още турнирите за Купа „Странджа“, Световното първенство в Турция и Европейското в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Qwerty

    0 0 Отговор
    Е, и? Браво, много добре, даже нормално! Аз пък слизам да претакам бъчвите, да го …
  • 2 Механик

    0 0 Отговор
    Мале, кво лизане и фистване ше пада..... Ммммм, немам думи!
    п.п.
    И на кого му пука за хормонално надрусани "уж" жени ?
    Правил съм секс таква жена. Мирише на МЪЖ та се не трае.