Last news in Fakti

6 Януари, 2022 11:17 757 10

Левски се надява да получи оферта за братя Цоневи или поне за единия от близнаците

  • братя цоневи-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов

"Сините" искат да продадат дори и за символична сума някои от играчите, чиито договори изтичат в края на сезона, за да могат да вземат други футболисти на тяхно място

Левски се надява да получи оферта за братя Цоневи или поне за единия от близнаците - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски се надява да получи оферта за братя Цоневи или поне за единия от близнаците. "Сините" искат да продадат дори и за символична сума някои от играчите, чийто договори изтичат в края на сезона, за да могат да вземат други футболисти на тяхно място, пише "Мач Телеграф".

Братя Цоневи са едни от най-скъпоплатените на "Герена", а раздяла с тях ще облекчи бюджета, а в същото време в Левски са убедени, че ще намерят достойни техни заместници, които да взимат по-ниски заплати.

Борислав и Радослав получиха предложение да намалят месечните си възнаграждения преди първата тренировка на "сините" за годината, но го отхвърлиха. Те се разписват срещу 15 хил. лева на месец всеки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГЕРЕН

    5 0 Отговор
    И ЩЕ КАЖИТЕ ТОЯ ПАК СЕ ЗАЯЖДА.
    НО КОЙ, КОЙ НАПРАВИ ТЕЗИ ДОГОВОРИ?!??. КОЙ ИМ ДАДЕ ТЕЗИ ПАРИ?!?. ПЪРВО НА ЕДИНИЯ ПОСЛЕ
    НА ДРУГИЯ. НАСИТО. ТОЙ КОЛИШЕ И БЕСИШЕ ТОГАВА. А КАЗВАХА. В ЛЕВСКИ ИМА ТАВАН ДО 10 000 ЛЕВА. ГОВОРЕХА ЕДНО А ВЪРШИХА СЪВСЕМ ДРУГО.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Има нещо гнило.... ако бяха ценни-нямаше да ги продават..... Щом не са ценни - що са им такива заплатите?
  • 5 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРЕН":

    Договорите се подписват между двама човека и само те си знаят какво пише , а Ковачев сега ще пише едно после друго и т. н.
  • 6 Фен

    2 1 Отговор
    Да продължаваме да им вярваме, че ще фалират а те да си взимат големите заплати.

    БОКЛУЦИ МРЪСНИ

    ДАРЯВАЙТЕ
  • 7 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРЕН":

    Явно ти и Ковачев знаете заплатата на Боби и Ради😄. Ти и Ковачев след като пръскахте простотии, че няма да ги качат на самолета за Белек сега какво??? Аааа не ги искали щели да ги разкарат. Е днес разкараха Александров, оставиха в София Шелис пък братята в Турция? Сигурно са там на почивка😄. Не разбра ли че Ковачев е от Литекс и преписва най-големите гнусотии от Топспорт, Темаспорт, Мач меридиан и други. А новината че се разделяме с Александров я няма. Е истина ама пък не е гнусна къде по-важно е как се гаврят с Боби и го изтезават😄.

    Коментиран от #8

  • 8 ГЕРЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    ДОБРЕ ТОЗИ ЛЪЖЕ. ДА ИЗЛЕЗЕ ЗА ТОВА ДА ИЗВАДИ ЕДНО КОПИЕ ОТ ДОГОВОРИТЕ. И ДА МУ ЗАПУШИ УСТАТА КРАЙ. ТО В ДРУГИ ОТБОРИ СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ДОРИ И ТРЕНЬОРИТЕ ЩО ВЗИМАТ ТУКА СИ ИГРАЕМ НА КРИЕНИЦА. ТАВАНА БЕШЕ 10 000 ЛЕВА КРАЙ. ТО ЗАРАДИ ТАЗИ КРИЕНИЦА СЕГА ИМА ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИ.

    Коментиран от #9

  • 9 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕРЕН":

    Криеница? Колко човека си виждал да излязат пред медиите и да кажат вземам такава заплата? Колко е заплатата на Ковачев? А на Кайседо, на Камбуров на Десподов на Илиев на Чочев? Аз не знам твоята колко е? Не ми и трябва знаеш ли какво е АД? Има Изпълнителен Директор има Управителен съвет има Надзорен съвет има и годишни отчети. Остави ги хората да работят Ивков е от няколко месеца какво гледаш назад Баждеков и Колев. Особенно Колев оле мале използва Левски да се докопа до УЕФА. Да е жив и здрав. А милионите са заради Божков. На него дължим сагата с Хубчев и Насиру, отделно 7М лично на Божков.

    Коментиран от #10

  • 10 ГЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    НАЛИ ТОВА ТИ КАЗВАМ ПРИЯТЕЛ.
    ЗАТОВА Е ТАКА. ЗАЩОТО ВСИЧКО Е СКРИТО ПОКРИТО. АЗ ПИСАХ ЗА НЯКОИ ОТ ГОЛЕМИТЕ В ЕВРОПА. ТАМ КАЗВАТ. НА СЕДМИЦА Х ВЗИМА
    24 00 ПАУНА. УМНОЖАВАШ ПО 4 И
    ЕТО ЗАПЛАТАТА А ТУК С ТЕЗИ МИЖАВИ ЗАПЛАТИ. ЩО КРИЯТ. ЩЕ ГИ ОГРАБЯТ ЛИ. КРИЕНЕТО Е ОТ ЛОШО ПО ЛОШО. ДАЛАВЕРА.