Last news in Fakti

6 Януари, 2022 13:16 3 075 0

Байерн Мюнхен вика по спешност Ибрахимович

  • арьон ибрахимович-
  • паул ванер-
  • байерн мюнхен-
  • борусия мьонхенгладбах

Баварците имат 9 заразени с коронавирус футболисти, както и двама на Купата на Африканските нации

Байерн Мюнхен вика по спешност Ибрахимович - 1
Снимка:

Ръководството на Байерн все още предполага, че утрешният мач с Борусия Мьонхенгладбах ще се играе. Двубоят е от 21:30 часа и с него се подновява сезона в Бундеслигата.

Баварците имат 9 заразени с коронавирус футболисти, както и двама на Купата на Африканските нации. Освен това с контузии са Леон Горетцка и Никлас Зюле.

От „Алианц Арена” вече изпратиха молба за отлагане на срещата, която към този момент не е удовлетворена. Поради тази причина треньорският щаб е привикал част от младоците в академията, които да се включат в тренировките на отбора.

От Испания, където са на лагер с националния отбор на Германия до 17 години, бяха привикани Арьон Ибрахимович и Паул Ванер, пише "Sport1". 16-годишният Ибрахимович е считан за един от най-големите таланти на баварците. Той е роден в Нюрнберг, но е от косовски произход. Може да играе като офанзивен халф, крило и нападател.

Освен това към тренировките на първия тим днес трябва да се включи Брайт Арей-Мби. Под въпрос остава Габриел Видович, който е настинал.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА