Last news in Fakti

6 Януари, 2022 18:00 1 228 1

Килиан Мбапе: Нашето време в Шампионската лига дойде!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • шампионска лига

Французинът иска да се раздели с „парижани“, вдигайки най-престижния трофей в клубния футбол

Килиан Мбапе: Нашето време в Шампионската лига дойде! - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ за поредна година е считан за големия фаворит за спечелването на Шампионската лига, но настоящият сезон ще бъде този, в който титлата ще дойде на „Парк де Пренс“, според френската суперзвезда на клуба Килиан Мбапе.

Нашето време дойде и трябва да сме готови. Навлизаме в най-важната част от сезона, в която е време да направим крачка напред. Изминаха две години, откакто стигнахме до финал и полуфинал, а сега искаме да спечелим“, каза централният нападател пред CNN.

На пътя на ПСЖ е най-титулуваният клуб в историята на Шампионската лига Реал Мадрид. Двата клуба ще премерят сили на 1/8-финалите, като първия мач е в Париж на 15 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тедругите

    2 1 Отговор
    другите умрели кучета. Взехте половината Барса. И пак накрая ще е запек. Такива пластмасови отбори не заслужават нищо повече от презрение.