Last news in Fakti

6 Януари, 2022 21:15 780 3

Стойчо Младенов очаква новите попълнения да пристигат директно на лагера в Турция

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • жорди кайседо

Старши-треньорът на ЦСКА също така смята, че Жорди Кайседо ще остане и през пролетта

Стойчо Младенов очаква новите попълнения да пристигат директно на лагера в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА официално замина за лагера си в Турция днес, а от летището Стойчо Младенов даде поредната си доза любопитни коментари, касаещи най-вече селекцията на клуба през зимата.

Към лагера очакваме и нови, ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Можете да черпите точната информация от нашия сайт“, каза старши-треньорът, цитиран от bTV.

Младенов също така изрази увереност, че ще може да разчита на Жорди Кайседо и през пролетта, защото не очаква клубът да получи оферта, която да го накара да преосмисли бъдещето му на „Българска армия“.

Пожелавам си всичко, което не се е случвало последните 14 години - успешен шампионат и да завършим на върха на пирамидата“, каза още наставникът на „армейците“, цитиран от Gong.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веселинъ ЕГН 7112136860

    6 1 Отговор
    Стойчо,плакал съм на мачовете ти! Моля те да послушаш Българската Армейска Публика и да възстановиш смисълът на Четворограмата Ц.С.КА.. Централен Спортен Клуб на Армията ще рече БЪЛГАРИ в редиците на най-великите Български Клуб. Нямам нищо против ирландци,шотландци,сърби,румънци ,французи и прочее,но не и африканци,евреи,турци и прочее аврамови екземпляри в отбора. Ок?Обичам само тези африканци,които играят за Африка и не ни отнемат позициите за европейци. Всички латиноамериканци и африканци,които играят в ЦСКА са предатели най-напред на собствените си Раси и отпосле предатели тотаджии на ЦСКА. Искаме Български футболисти и искаме НАЦИОНАЛИЗИРАН ДЪРЖАВЕН ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!¡! Долу частният престъпен бизнес на олигарсите,които съсипват Българската Държава и Българският Спорт!
  • 2 38рт8

    5 0 Отговор
    Достатъчно е да чуя че поредният отбор е на лагер в туркия за да се сетя защо не гледам бг футбол - носете им пари на турките пък тук да плащат глупаците..
  • 3 Само Левски

    3 3 Отговор
    Блажени са вярващите и престанете да лъжите че някой го иска този ваш център нападател .Ако има оферта и за 5 лева дайте го че пролетния сезон може 2 /3 гола да ви вкара не повече.Вашият Гришко колкото и да се пъне нов стадион не може в Борисовата градина да построи ,а след като неможе каза че се отказва.Хайде сбогом мечти.