Last news in Fakti

7 Януари, 2022 12:17 1 246 17

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов: С министър Василев гледаме в една посока

  • адвокат-
  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • спортно министерство-
  • радостин василев

Впечатленията ми от първата среща, която проведохме с министър Радостин Василев, са много добри

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов: С министър Василев гледаме в една посока - 1
Снимка:

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира очакванията си за предстоящата във вторник среща между представители на клуба, спортното министерство и Столична община относно реконструкцията на стадион "Българска армия".

"Радостно е, че отговорните институции обръщат подобаващо внимание на тази тема, която е от огромно обществено значение", каза пред "Тема Спорт" Трендафилов.

"Впечатленията ми от първата среща, която проведохме с министър Радостин Василев, са много добри. Тогава всяка от страните заяви своите искания и мисля, че гледаме в една посока. Очаквам предстоящите разговори да бъдат продължение на ползотворния ни диалог, като, разбира се, детайлите, които ще разгледаме, ще са много по-конкретни, затова и очаквам срещата да е още по-продуктивна“, добави адвокатът на ЦСКА.

Както вече стана ясно, в сряда екип на Министерството на спорта, ръководен от Радостин Василев, проведе работна среща с главния архитект на столицата Здравко Здравков. На нея стана ясно, че издадената през 2019 г. виза за проектиране и основен ремонт на „Българска армия“ позволява модернизация според всички изисквания на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчева страна

    5 5 Отговор
    С министъра на Гриша Ганчев гледаме как да оглозгаме България. После ще я прекръстим на Ганчева страна. Да живее новият морал.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Общинар

    5 4 Отговор
    Никога, никога, ама никога няма да се разреши строеж на стадион в Борисовата градина!

    Коментиран от #5, #7, #16

  • 4 Е нормално

    5 4 Отговор
    Е нормално, нали и двамата сте чорбариските та.шаци на Дришата. Единия бивш, а другия настоящ адвокат на Литекс-София
  • 5 Илия

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Общинар":

    Правилно, няма да е строеж, а реконструкция.

    Коментиран от #6

  • 6 Еколог

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Илия":

    Е да де ама Гришата не иска реконструкция ти не разбираш ли какво става? Гришата иска в сърцето на борисовата градина да създаде търговски обект с големи паркинзи с два пътя до него с магазини и т. н. за да си избие парите. И естествено посредата за прикритие едно игрище. В момента в който категорично му кажат може само да направите игрише и трибуни, но не и мащабен проект той ще напусне ЦСКА. Него го интересува само далаверата.
  • 7 Супер Марио

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Общинар":

    Никога, никога, ама никога Кайседо няма да играе за ЦСКА София!
  • 8 Даа дааа

    2 4 Отговор
    Промяна ли!!!???? Промяна на кукуво лято!!!! Отново всичко за един отбор създаден след "революцията" на 09.09.1944г. за когото играеха и обслужваха още "армейски" клубове - Черно море, Ботев пд, Берое, Сливен и т.н., който не е създаден по тертипа на Славия, Левски, Спартак и т.н. за които реват инфантили като Г.Атанасов които не могат да разберат , че всички дреги отбори са имали нещичко отнето им от комунистите след 09.09.1944г и сега са в правото си да бъдат обезвъздемени, но не е ЦСКА!!!! Иначе за големите фетболисти играли в тоя отбор, за спортистите цесекари само уважение, те са носели слава на България и не са виновни НО да назначиш адвокат на ЦСКА за министър, и той най- безпардонно да започне да решава въпросите на тоза отбор, като за парлама вика и левскарите е ПОДМЯНА а не промяна! Той Б.Б. го правеше по елегантно а тия фарвардчета са още по безпардонни! А и не е ли е Автентичното ЦСКА това дето носи номер 48!!!?? Тоя Литекс законно ( но не морално) може би станал ЦСКА от какъв зор трябва да получи тия бази, още повече, че дължи пари!!!??? Да ги обявяват на търг и който ги спечели !!!

    Коментиран от #10

  • 9 ПЛОВДИВ

    3 1 Отговор
    БРАВО. ВСИЧКИ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМАТ ХУБАВИ СТАДИОНИ, А НЕ РАЗВАЛИНИ, КАКВИТО СА В МОМЕНТА.
  • 10 Подмянс

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Даа дааа":

    България за пръв път си има частен министър а министерството му се нарича Министерство на Гриша Ганчев. Да живее подмяната.
  • 11 СОФИЯ

    4 3 Отговор
    Това отдавна трябваше да се случи. На Левски подариха стадиона и дори не плаща наем, консумативи и данъци. На Пловдивските отбори им отпуснаха милиони. На Разград им построиха трибуни. ЦСКА сам ще си финансира реконструкцията, не иска нито стотинка държавни пари!!! Няма да бъде отсечено и едно дърво, а напротив ще се намали площа на стадиона и ще се посадят нови! Стадиона ще си остане държавен и Държавата ще може да кандидатсва да се приеме финал на евротурнир в България на този стадион!

    Коментиран от #12

  • 12 Глупости

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "СОФИЯ":

    Ти нормален ли си???? На Ганчев простотиите. Знаеш ли какви са изискванията на УЕФА за стадион? Къде ще направи паркинзите а достъпа до стадиона? Явно живееш в някое родопско село и никога не си стъпвал на Армията че вярваш на микренското джудже. Там стадион по изискванията на УЕФА не би трябвало да има. Естествено мафиста ще построи МОЛ с игрище посредата и край с борисовата градина. А там има и частни собственици които също ще искат да строят тогава.
  • 13 днес

    2 3 Отговор
    КирЕ прави промяна. За министър слага адвоката на Литекс-София и той - вече като мвинистър, започва преговори с новия адвокат на Литекс-София. Това морал, това честност, това "надграждане% - къде, кога. Тоз министър на спорта е в такъв конфликт на интереси, че свети. Но КирЕ гледа ваксините - нали оправи корупцията - сега играе шах и прави карате пози. (де жа вю - с един питекантроп Бокич)
  • 14 Дунав Русе

    4 0 Отговор
    ТО ХУБАВО ЩЕ НАПРАВЯТ МОДЕРЕН СТАДИОН, но кой ще плаща всичко това??? Ако държавата започне да строи на всички стадиони, къде ще му излезе края!!! Трябва клубовете сами да си намират пари и да си строят СТАДИОНИТЕ!!! Ако ЦСКА иска модерен стадион да си го строи с техни пари!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Бизнесмен

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дунав Русе":

    Викаш в Борисовата да изникне един МОЛ с 3000 коли паркирани супер? И разбира се малко трева по средата? Хаха е дайте ми без пари един имот на Дондуков на мен и аз ще засадя малко трева.
  • 16 Вече е разрешено

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Общинар":

    Льоьо, чети: Екип на Министерството на спорта, ръководен от Радостин Василев, проведе работна среща с главния архитект на столицата Здравко Здравков. На нея стана ясно, че издадената през 2019 г. виза за проектиране и основен ремонт на „Българска армия“ позволява модернизация според всички изисквания на УЕФА.
  • 17 Помак от микре

    0 2 Отговор
    Абсолютно нали сте ,,дует ан.с ,,с министъро