7 Януари, 2022 23:15 6 485 8

Дос Сантос: Влизам за нокаут срещу „Кобрата“ (ВИДЕО)

  • кубрат пулев-
  • боен триад-
  • жуниор дос сантос

Бразилецът винаги се е считал за силен в бокса

Дос Сантос: Влизам за нокаут срещу „Кобрата“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Следващият опонент на Кубрат Пулев в бойния триад Жуниор дос Сантос се закани, че ще се бие за нокаут срещу българина, говорейки в едно от първите си интервюта за срещата.

Аз обичам да се бия и в тази битка ще покажа на хората кои наистина съм аз. В тази битка ще видите истинската ми същност и ще останете удивени. Ще вляза за нокаут“, каза бразилецът за ESPN.

Легендата на UFC винаги се е самоопределял за силен боксьор дори в дните си на шампион в тежка категория в MMA, но в последните си три двубоя бе нокаутиран, така че изглежда сякаш най-добрите му дни са зад гърба му.

„Кобрата“ пък изглежда хареса това, което видя от бойния триад от битката си с Франк Мир, щом ще се бие за втори пореден път в новия формат вместо да се завърне към класическия бокс.

Мачът между българина и бразилеца е насрочен за 26 февруари, ако все още не е ясно къде точно ще се проведе.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    10 4 Отговор
    Кобрата пак ше продължи напред
  • 2 До Хъво

    8 1 Отговор
    Тъпо изказване за абсолютен инвалид в бокса.Пулев ще го размаже.Ако имаше битка на земя и с крака ,тогава съм съгласен ,но в бокса цигано няма шанс срещу кобрата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Knockout

    2 3 Отговор
    Влиза точно за нокаут.Обаче организаторите най-вероятно са направили забележка на Пулев,че много бързо ги нокаутира и няма зрелище,та този път ще го мъчи поне 2 рунда.Да не не говорим,че ако и този го пребие в първата минута няма да има други "самоубийци".Да действа Пулев и да им даде малко лекции какво е професионален спорт,че аман от измислени MMI/UFC и всякакви други измислици.Дано само да не се подлъже с някои схеми със залагания и да се продаде.
  • 7 Авитохол

    1 0 Отговор
    Курбат на бокс ни мож го би, Сснтосе.. Ку се вуркаляте по кали щата, можи...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.