Last news in Fakti

8 Януари, 2022 08:36 645 1

Олимпик Марсилия затвърди регреса в Бордо

  • олимпик марсилия-
  • бордо-
  • френска лига 1-
  • 1:0

Единственото попадение в мача отбеляза Дженгиз Юндер в 37-ата минута

Олимпик Марсилия затвърди регреса в Бордо - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Тимът на Олимпик Марсилия спечели с 1:0 гостуването си на Бордо и постигна втора победа от началото на календарната година, след като разгроми с 3:0 нискоразредния Шовини за Купата на Франция.

Единственото попадение в мача отбеляза Дженгиз Юндер в 37-ата минута. Турският национал наказа груба грешка на вратаря Беноа Костил и прати топката в мрежата.

С успеха Марсилия събра 36 точки и се утвърди на второто място в Лига 1. Тимът на Хорхе Сампаоли има 36 точки, а лидер е Пари Сен Жермен с 46.

Бордо е непосредствено над зоната на изпадащите с едва 17 пункта. Жирондинци са отборът с най-много допуснати попадения от старта на сезона и им предстои трудна битка за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    Има сериозна разлика между регрес и прогрес. Горе долу 100%😀😀😀