Last news in Fakti

11 Януари, 2022 11:28 901 18

Димитър Бербатов внася събраните подписи за провеждането на конгрес на БФС

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес

В личния си профил във Facebook, Бербатов обяви, че това ще се случи в 11:30 часа днес и покани всички медии да отразят събитието

Димитър Бербатов внася събраните подписи за провеждането на конгрес на БФС - 1
Снимка: БГНЕС


Димитър Бербатов ще внесе днес събраните подписи от клубовете за провеждането на изборен конгрес на Българския футболен съюз. В личния си профил във Facebook, Бербатов обяви, че това ще се случи в 11:30 часа днес и покани всички медии да отразят събитието.

„Здравейте, приятели! Официална покана към всички медии. Заповядайте днес в 11:30 пред БФС, за да видите и отразите как ще бъдат внесени събраните 1/3 подписи от всички клубове, както е по закон за Конгреса. И да видим дали този път ще бъдат допуснати”, сподели Бербатов в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фергюсън

    8 8 Отговор
    Хайде , че перуката да джитка мачлета ,но зад мрежата на затвора с боко !!

    Коментиран от #5

  • 3 БФС е Мафия

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Перуката":

    Крайно време е това мафиотско, корумпирано БФС да се маха! Никакви резултати вече десетилетие! Дори повече! Футбола ни е затънал от Пияници, Фурнаджии и Поповци, Костадиновци и всички останали партийно свързани в БФС!!! Вън !!!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Мързел

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "БФС е Мафия":

    Крайно време е Бербатов да вземе да работи нещо а не да се изживява като влогър. Една стотинка не е дал за Българският футбил, една калория не е изгорил да помогне на някого само плюе. А кога ще работиш момче? Може ли продавач на дюнери да стане президент на верига ресторанти??? От фурболист нсправо президент😄. 5 гидини стояха на топло в Англия сега Крадлев ги извика да открадът едни пари и първи на софрата. Бербатов само Ман Юнайтед коментира да е казал нещо за Пирин за Литекс за Левски за Славия?
  • 5 Бербо перукатс

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фергюсън":

    Бербатов има перука😄.
  • 6 Загрижен кривонос

    8 6 Отговор
    Този икземпляр дето едно време се отказа от национала и се покри като мокьр пльх се е взел много на сириозно.Кой си ти за да искаш конгрес бе .Скрии се не се показвай една стотинка не си дал за футбола в БГ президент си трьгнал да ставаш.Пьлен смешко .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Недумай

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Нако":

    Че как да види национала на световно като няма кой .Вижте вьв водещите ни отбори например Припознатия колко БГ играчи имат.Михайлов да се сьблече и да играе ли.Едно време бай Тошо как казваше Няма ли Матрял няма успехи.

    Коментиран от #12

  • 9 dddddd

    4 4 Отговор
    Палячо..
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Нако

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Недумай":

    От БФС зависи!
    Можеха да кажат че всеки отбор има право на 6-7 чужди футболиста!
    Или можеха да задължат всеки клуб да пуска във всеки мач минимум 3-ма юноши на клуба!

    А те позволиха на дерибея да играе със скъпи чужденци и с 0 Българи! После за да са му конкурентни и Локо Пловдив, и ЦСКА, иЛевски, и Берое, Ботев та дори и Арда, Царско Село, Монтана ...започнаха с масовото налагане на чужденци.

    Ти защо толкова харесваш това БФС? Дай мотиви, че не се виждат никакви!
    Българския футбол никога не е бил толкова зле!!!

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Лудогорец

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Нако":

    Колко играчи дава Лудогорец на национала.Недялков ,Деспотов,Янков,Сисиньо.А твоя припознат отбор колко национала има един Йомов.Така че няма как да има силен национал ако няма силни играчи Бьлгари вьв водещите ни отбори.

    Коментиран от #14, #17

  • 14 До домус слуга

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Лудогорец":

    Петърчиев, вашия частен, фирмен, бутиков проект е причината да нямаме силен национален отбор! С главното съдействие на корумпираното от вас БФС!
  • 15 Крадлев

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Нако":

    В България такова чудо отбор да замерва юношите си с камъни и да играе с над 20 чужденеца също е нямало но ето го Литекс София. Тези които най-много реват нищо не са дали на България. Същият и този предател остави национала, 5 години мързелува само за Ман Юнайтед говори сега като видя парите и очите му блеснаха. Палячо, от футболист директно президент ще ми става, то така става само с мафията и Крадлев зад гърба му.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Въпросче

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Лудогорец":

    Йомов е от школата на Левски. Не е въпроса да го купиш национала а да го произведеш. Литекс София замерваха юношите си с камъни да ги изгонят да си настанят в София юношите на Литекс. Един въпрос загадка Десподов бил ли е ЦСКАар?
  • 18 БФС вън

    4 2 Отговор
    Браво на Бербатов, че най-накрая се намери човек, който да се опълчи на последния бастион на мафията-БФС!!!
    Отдавна трябваше да си попадат доброволно оставките и да се махнат след като нищо не свършиха повече от 16-17 години!!!