Last news in Fakti

11 Януари, 2022 13:13 810 11

Внесоха документите за нов конгрес, БФС има две седмици да се произнесе

  • конгрес-
  • бфс-
  • георги владов-
  • димитър бербатов

Минимумът от подписи е 1/3 от клубовете-членове, който са 670, ние сме подали доста повече

Внесоха документите за нов конгрес, БФС има две седмици да се произнесе - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът от екипа на Димитър Бербатов – Георги Владов, говори пред медиите, след като той и негов колега внесоха подписи за провеждането на нов изборен конгрес на Българския футболен съюз.

Ето какво сподели той на излизане от сградата на Българския футболен съюз:

„Успяхме да внесем документите. Всичко е нормално, няма изненади или сензации. Както беше обявено отдавна – внесохме документите и сега, както знаете, тъй като вече минахме по този път, Българският футболен съюз има срок от две седмици да се произнесе. Както знаете, минимумът от подписи е 1/3 от клубовете-членове, който са 670. Ние сме подали доста повече от тази 1/3, което е повече от достатъчно. В тази бройка има и клубове, които бяха приети на последния конгрес. Хората реагираха нормално, професионално, този път нямаше дезинфекция. Имаме входящ номер, чакаме новини”.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манекен

    5 7 Отговор
    Понеже валеше сняг манекена го било страх да не си развали прическата и не отишъл изпратил адвокатите. Пък и да върви до там, ще се измори не си заслужава.

    Коментиран от #10

  • 2 Дани

    3 2 Отговор
    Старото и болно се реже до дъно.
  • 3 Варна

    6 1 Отговор
    БФС е мафия! Оставка веднага! Обслужват вече над десет години интересите на един дерибей, без да се интересуват от футбола в България!
  • 4 Оставки на БФС

    6 1 Отговор
    Те трябва сами да си попадат оставките! България не е виждала касиране на Световно или Европейско от 2004 година, а тия "управляват" от 2005 година и резултатите са кръгла нула! Даже Северна Македония се класира, а сега дори е на бараж за Световно! Срам

    Коментиран от #5

  • 5 Ревльовци

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Оставки на БФС":

    България не е виждала и отбор да замерва юношите си с камъни и бутилки и да има над 20 чужденци, но ето има вече Литекс София и те ревът най-много за национала. Явно Бербатов ще национализира Бусато, Варела, Кери, Кайседо, Бай..... и ше станем световни шампиони😄.

    Коментиран от #11

  • 6 Перо

    3 5 Отговор
    Ще му отговорят на Бербатов! Тоя не разбра ли,че много хора от клубовете го мразят,защото е прост,алчен,некадърен,но с амбиции! Михайлов не е за това място,но тоя глупак,насилствено го държи на поста,от простотия! Никога Бербатов няма да стане ПреЦедент на БФФ!
  • 7 БФС вън

    5 1 Отговор
    Браво на Бербатов, че най-накрая се намери човек, който да се опълчи на последния бастион на мафията-БФС!!!
    Отдавна трябваше да си попадат доброволно оставките и да се махнат след като нищо не свършиха повече от 16-17 години!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Крадлев

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "БФС вън":

    Свършиха много работа, но с мафията няма как да се борят. Тъкмо се зарадва Боби че мафията беше свалена и сега Красен Крадкев се опитва да назначи пиооката си без ден трудов стаж извън терена и без ефно мнение за БГ футбола на президентският пост. Явно никога няма да се оправим.

    Коментиран от #9

  • 9 Моляяя

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Крадлев":

    Кога се класирахме на голям форум, че всички май са пропуснали, а само ти си разбрал?!

    Ти защо толкова харесваш това БФС и го защитаваш? Не отговаряш на този въпрос! Дай мотиви, че не се виждат никакви!
    Най-вероятно си на работа в момента в Бояна!
    Или си един от тримата фена на маргиналното клубче на Гела!

    Българския футбол никога не е бил толкова зле!!! С това БФС - толкова!!!
  • 10 Този, когото

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Манекен":

    някои анонимници наричат "манекен", е един от най-добрите футболисти, играли в "Манчестер юнайтед". Подобни анонимни писачи го принудиха да спре да играе за българския национален отбор - и какво спечелиха от това? И какви славни победи извоюва този отбор без него? И кой е виновен за пропадането на националния отбор все по-надолу ?
  • 11 Мунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ревльовци":

    А шпалираджиите от крайните квартали много силно искат това ръководство дс остане, все пак те пак сс в играта под номер 2 на крепените отбори в първенството, но са толко зян, че едвам добутаха до 6цата. Жалки и фалирали крави.