Last news in Fakti

11 Януари, 2022 17:00 10 418 1

Бразилец се отказва от €425 хил. на седмица, за да играе за Барселона

  • оскар-
  • барселона-
  • шанхай сипг

Изглежда той вече е понапълнил банковата си сметка и иска да поиграе футбол

Бразилец се отказва от €425 хил. на седмица, за да играе за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Оскар иска да играе за Барселона, според испанското издание Marca, но за целта той ще трябва да се откаже от една огромна част от колосалната си заплата, която е в размер на €425 хил. в китайския Шанхай СИПГ.

30-годишният плеймейкър изгради името си на един от големите таланти във футбола между 2012-2017 г., когато носеше екипа на английския Челси, но китайските милиарди изглежда го изкушиха до такава степен, че днес мнозина дори да не си спомнят кой е, въпреки че се намира в най-добрите си футболни години.

Барса от друга страна има своите проблеми, както от футболно, така и от финансово естество. Клубът несъмнено има нужда от човек, който да организира игра, но едва ли „каталунците“ биха се доближили дори наполовина до това, което Оскар получава в момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    6 2 Отговор
    "днес мнозина дори да не си спомнят кой е" на автора това явно са му го казали звездите. на ухо.