Last news in Fakti

12 Януари, 2022 11:55 1 176 1

Барселона картотекира Торес и е готов за Реал Мадрид

  • феран торес-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • суперкупата на испания

Заедно с Феран по-късно към тима в Близкия Изток се присъедини и Педри

Барселона картотекира Торес и е готов за Реал Мадрид - 1
Снимка:

Барселона успя да картотекира Феран Торес и той вече може да играе за тима. От клуба дори потвърдиха, че той ще бъде на линия за днешния сблъсък с Реал Мадрид от турнира за Суперкупата на Испания. Феран, който бе привлечен от Манчестър Сити, взе №19.

Нападателят вече се подготвя за битката с Реал, която ще е тази вечер от 21:00 часа в Рияд, Саудитска Арабия. Това е полуфинал в импровизирания турнир, а в другия съперници са Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао, като те ще играят в четвъртък. Финалът е в неделя, а дуел за трето и четвърто място няма да има.

Заедно с Феран по-късно към тима в Близкия Изток се присъедини и Педри. В понеделник, когато отборът потегли, двамата все още бяха с положителните тестове за коронавирус. Вчера обаче те вече дадоха отрицателни такива, което им позволи да пътуват за Рияд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    6 1 Отговор
    БЕЗ МЕСИ СТЕ ГОЛА ВОДА,ДОВЕЧЕРА РЕАЛ ЩЕ ВИ СКЪСА ШОРТИТЕ.