Last news in Fakti

11 Януари, 2022 18:00 944 0

Тотнъм извива ръцете на Аякс за нидерландски национал

  • стивън бергвайн-
  • тотнъм-
  • аякс-
  • псв айндховен

„Шпорите“ се охарчиха за него преди две години, а сега му търсят пазар

Тотнъм извива ръцете на Аякс за нидерландски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Аякс иска да възроди кариерата на един от нидерландските национали, изпаднали в немилост в английския Тотнъм. Това е 24-годишният Стивън Бергвайн.

Издания на „Острова“ твърдят, че „синовете на боговете“ са отправили оферта в размер на близо €17 млн., която е била отхвърлена от „шпорите“, защото е далеч от цената, която те сами платиха за него през зимата на 2020 г. Тогава той пристигна в Лондон срещу €30 млн. от състава на ПСВ Айндховен.

Бергвайн в момента лекува контузия в прасеца, но дори, когато е здрав, той получава спорадични шансове за изява. Именно по тази причина той има само 5 гола и 10 асистенции за изминалите 24 месеца.

Очаква се от Аякс да увеличат офертата си съвсем скоро, но едва ли ще стигнат чак до онези 30 млн., които лявото крило струваше до неотдавна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА