12 Януари, 2022 20:30 1 672 3

Арда най-накрая подсигури заместник на Иван Караджов

  • арда-
  • християн василев

„Кърджалии“ си намериха нов вратар

Иван Караджов напусна Арда Кърджали преди няколко седмици, за да подпише с ЦСКА 1948, с което остави позицията на вратаря в клуба вакантна. Днес обаче клубът подсигури негов заместник в лицето на Християн Василев.

За последно 24-годишният вратар бе в редиците на Царско село, но сега изглежда прави крачка нагоре в развитието си, за да помогне на Арда да се класира в горната половина на таблицата.

Василев е бивш младежки национал, а фактът, че е все още прекалено млад, означава, че в ръцете му се крие талант, който би могъл да избуи в Кърджали съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алексей

    0 0 Отговор
    Не Кърджалии, а Кърджалийци. Аман от пишман журналисти
  • 2 Мимчят

    2 0 Отговор
    Арда си е намерила вратар,а цецка си намери министър на фанчев.Той защутава още от 1 ви ден само цецка,а би трябвало да е министър на цяла България и спорт,затова дорде е време всички останали трябва да се вдигнат на протест пред М. на спорта и да го изгонят завинаги от там...
  • 3 кУмУнист

    1 0 Отговор
    24 годишен прекалено млад, играещ във фалирал отбор като Арда. Дано да е свикнал да се храни с кренвирши и лютеница. Футболистите на догановците най добре знаят тази кулинарна гозба.