Last news in Fakti

13 Януари, 2022 14:44 1 156 0

Дибала отказва да подпише нов договор с Ювентус

  • ювентус-
  • пауло дибала-
  • футбол-
  • договор-
  • серия а

Офанзивният футболист е бесен на ръководството, което в последния момент е променило офертата си към него

Дибала отказва да подпише нов договор с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните играчи на Ювентус Пауло Дибала отказва да подпише нов договор с клуба. По информация на TyC Sports, офанзивният футболист е бесен на ръководството, което в последния момент е променило офертата си към него. За това решение е отговорен директорът на "старата госпожа" - Маурицио Аривабене, който заяви, че всеки трябва да си заслужи възнаграждението.

По първоначални информации шефовете на Юве са предложили договор на Дибала до лятото на 2026 година със заплата от 10 милиона евро на сезон. Сега обаче се оказва, че предложението към аржентинеца е занижено до около 7млн. Това се налага заради финансовите проблеми, които имат "бианконерите".

Настоящият контракт на Пауло Дибала с гранда от Торино изтича през лятото, като той вече може да започне да преговаря с всеки един друг клуб, тъй като е в последните 6 месеца от договора си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА