Last news in Fakti

13 Януари, 2022 12:25 1 502 0

Бонучи се замеси в скандал след загубата за Суперкупата (ВИДЕО)

  • интер-
  • суперкупата на италия-
  • ювентус-
  • леонардо бонучи

Той бе уловен от камерите да влиза в пререкание и след което да блъска човек от щаба на “нерадзурите”

Бонучи се замеси в скандал след загубата за Суперкупата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи Интер завоюва Суперкупата на Италия след сблъсък с Ювентус спечелен с 2:1 след продължения, а една от емблематичните фигури на “старата госпожа” в последните години Леонардо Бонучи се замеси в скандал в самия край на двубоя. Той бе уловен от камерите да влиза в пререкание и след което да блъска човек от щаба на “нерадзурите”, който впоследствие бе разпознат от медиите като секретаря на клуба Кристиано Мадзило.

Грозните сцени се разиграха в последните секунди на продълженията, когато бранителят бе край тъчлинията и очакваше да се появи на терена, за да изпълнява дузпа. Именно в този момент Алексис Санчес отбеляза победното попадение за миланския гранд, а бесният Бонучи се обръща и изблъсква Мадзиоло. Все още не е ясно дали това действия на италианския натионал ще бъде санкционирано с някакво наказание от футболните управници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА