Last news in Fakti

14 Януари, 2022 15:30 889 1

Интер иска да удари Ювентус под кръста с помощта на Пауло Дибала

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • интер

Аржентинецът ще бъде свободен агент от лятото

Интер иска да удари Ювентус под кръста с помощта на Пауло Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Враждата между Интер и Ювентус в Италия несъмнено е най-цветущата в тамошния футбол, тъй като двата отбора от десетилетия си оспорват първите места и нерядко си подливат вода за различни трансфери. Особено сериозен обаче би бил ударът под кръста за „старата госпожа“, ако любимецът на публиката Пауло Дибала реши да подпише с „нерадзурите“. Именно това твърди вестникът Gazzetta dello Sport в днешното си издание.

Дибала има договор с Юве до края на сезона, а преговорите за нов контракт с нападателя не се движат по план. Дори от ръководството обявиха, че всеки сам трябва да заслужи парите си преди да поставя изисквания.

Техничният голмайстор не се наслаждава особено на играта си през изминалите няколко сезона, като дори няколко тежки контузии го удариха по психиката.

Агентът на Пауло Дибала настоява в следващия му договор да види сумата от €10 млн. на година, което би било увеличение с близо €3 млн. на сегашната му заплата. „Бианконерите“ обаче пострадаха финансово с привличането на Кристияно Роналдо преди няколко сезона и именно изпразнената хазна принуди клуба да се раздели с португалеца през лятото.

В Интер също не се славят с най-стабилните финанси, но възможността да отмъкнат най-ценното бижу на Ювентус със сигурност звучи изкушаващо на ръководството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десподов

    0 0 Отговор
    Да го взимат в Лудогорец