Last news in Fakti

16 Януари, 2022 15:27 764 2

Дибала: Не трябва да доказвам нищо на никого, ще обсъдим нов договор през февруари

  • ювентус-
  • пауло дибала-
  • серия а

Нападателят не отпразнува гола си в мача от 22-ия кръг на италианското първенство срещи Удинезе (2:0)

Дибала: Не трябва да доказвам нищо на никого, ще обсъдим нов договор през февруари - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала говори за ситуацията около подписването на нов договор с клуба.

"Не трябва да доказвам нищо на никого. Аз съм на разположение на клуба и треньора. Ръководството на Ювентус каза, че ще обсъдим нов договор през февруари", заяви Дибала пред "DAZN".

Нападателят не отпразнува гола си в мача от 22-ия кръг на италианското първенство срещи Удинезе (2:0). Вместо да се зарадва, 28-годишният аржентинец предизвикателно хвърли недоволен поглед към ложата с шефовете на Ювентус. Той все още не може да се договори с клуба от Торино за нов контракт. Настоящото споразумение изтича на 30 юни 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на факти

    1 1 Отговор
    Браво на Дибала, добър играч но пренебрегнат заради Роналдо и Мората.Единия егойст съсипа съблекалнята с нацизма си другия вкарва 1 гол на 3 месеца всичко друго като чолужения аут.
  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    1 1 Отговор
    НИКАКЪВ НОВ ДОГОВОР НЕ ОБСЪЖДАЙ!! РОДЕН СИ ЗА БАРСЕЛОНА!