17 Януари, 2022 10:58 7 779

Футболното пътешествие с Бетано – топ коефициенти за водещи първенства

  • бетано-
  • футбол-
  • залози-
  • първенство

Основният интерес както на футболната публика, така и на тази част от нея, която се вълнува много (или дори повече) от залозите, е насочен към Топ 5 шампионатите в Европа - Англия, Италия, Испания, Германия и Франция

Футболът е велика игра, защото може да ни отведе до всяка кътче на планетата, без да се налага физически да пътуваме дотам. В днешния свят играта влиза в нашия дом посредством десетки телевизионни канали и стрийминг платформи. Това се случва дори през мразовитите месеци, когато по традиция футболът с марка БГ спи зимен сън. А откакто на пазара стъпи букмейкърът Бетано, можем да открием коефициенти както за водещите първенства в Европа, така и за някои по-екзотични дестинации, които носят неподозирани възможности. За почти всички мачове се приемат и залози на живо, което естествено увеличава тръпката от това да следиш едно спортно събитие.

Кои са най-търсените първенства?

Не е изненада, че основният интерес както на футболната публика, така и на тази част от нея, която се вълнува много (или дори повече) от залозите, е насочен към Топ 5 шампионатите в Европа - Англия, Италия, Испания, Германия и Франция. Европейските клубни турнири също привличат сериозно внимание, най-вече звездните битки от Шампионската лига. Но и други първенства на Стария континент имат своите почитатели - Примейра лига, Ередивиси, руската Премиер лига, а защо не и първите дивизии на съседните нам Сърбия, Гърция и Турция.

И в този ред на мисли трябва да отчетем, че аудиторията съвсем не е спряла да следи случващото се в българския футбол. Напротив, това е най-популярният телевизионен спортен продукт у нас, а по отношение на платените прогнози също генерира по-голям оборот от повечето клубни лиги в Европа. При това Бетано приема разнообразни прогнози за нашето първенство - не само за точния изход от мачовете, но и по-детайлни предвиждания, както и дългосрочни залози.

Къде е екзотиката във футбола?

Когато споменем тази дума, обикновено си представяме далечни острови от региона на Полинезия, Карибския басейн или Индийския океан. Такива дестинации във футбола най-общо казано са почти всички извън основните европейски първенства, но да уточним, че не става дума за Бразилия или Аржентина. Това са велики сили в играта, които продължават да създават най-великите звезди на терена, а шампионатите им са топ ниво в Южна Америка, макар да са далеч от нас географски и да отстъпват на основните национални първенства в Европа. Бразилия и Аржентина присъстват в менюто на Бетано, а там откриваме и останалите страни от Новия свят. А когато говорим за истинска футболна екзотика, то като такава в платформата на новия букмейкър можем да посочим шампионати като тези на Индонезия, Гамбия, Тайланд, Танзания, Ангола и Хонконг.

Разбира се, много потребители не поглеждат в такива посоки, като изтъкват доводи от рода на:

За какво ми са тези първенства, като не знам имената на отборите в тях?

Има логика в такава аргументация, но тя рядко идва като твърдение на успешните играчи. Доста от тях записват най-силните си удари тогава, когато напуснат зоната на комфорт около Топ 5 и другите що-годе добре познати лиги. Големите печалби често стават факт, когато се правят залози на мачове от Египет, Иран или Замбия. А в Бетано намираме такива футболни дестинации, които ни обещават вълнуващо пътешествие с великата игра.