Last news in Fakti

18 Януари, 2022 06:41 2 566 18

Левски готви сензационен трансфер, взема футболист под наем

  • филип кръстев-
  • левски-
  • футбол-
  • камбуур

Преговорите за привличането на 20-годишния халф са в много напреднала фаза

Левски готви сензационен трансфер, взема футболист под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Левски иска да се подсили с младежкия национал Филип Кръстев. В момента той играе под наем в нидерландския Камбуур. "Сините" искат да го вземат под наем до края на сезона с опция за още една година.

Преговорите за привличането на 20-годишния халф са в много напреднала фаза.

В момента Кръстев е собственост на Манчестър Сити, но бе даван последователно под наем в Ломел, Троа и сега Камбуур.

Младокът не се радва на много игрово време в нидерландския клуб и вече е дал съгласието си да дойде на "Герена".

Треньорът на Левски Станимир Стоилов много харесва качествата на футболиста. Кръстев може да играе в средата на терена, както и зад нападателя.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахаххах

    3 5 Отговор
    Той обаче незнае.
  • 2 Добре

    3 1 Отговор
    Това е супер, ама кой ша плаща?
  • 3 Дългия

    4 1 Отговор
    Абе става момчето но дали ни е по възможностите.Защо не вземат Мариян Тонев веднага ще дойде в Левски.Но както винаги са замесени разни лобита.
  • 4 За лудия и баницата

    7 1 Отговор
    Феновете ще помогнат! СМС-кампания, дарителска кампания и т.н. Обаче не сме чули Наско Илианин какво е дарил и ако ""Левски" е кауза колко от футболистите карат Фиат Пунто вместо Мерцедес GLK, за да пестят?

    Коментиран от #9

  • 5 Вярно е

    3 2 Отговор
    Сега се чака Наско да спечели на покер и да осигури парите.
  • 6 Стоян Александров

    2 3 Отговор
    Насьоооо, Мърчоооо започвате яко да се излагате. Кажете сега КОЙ, КОЙ, КОЙ ПЕРЕ МРЪСНИТЕ СИ ПАРИ В ЛЕВСКИ ? Защо този другар не изплати всички задължения и да сме вече на чисто ? Затъвате в ГОЛЯМ БЛАТО. На почивка сте един месец, а после ще сте като тъпан. Ще Ви бият почти всички и тогава КОЙ ЩЕ ДАДЕ ОТЧЕТ ЗА ТОВА. РАЗКАРВАЙ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ И ДА ОСТАНАТ САМО, ПОВТАРЯМ САМО БЪЛГАРИ. ВАИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ СА СУПЕР СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ И ЛЕВСКИ НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ С ТЯХ. ПЕРЕТЕ МРЪСНИ ПАРИ В МОМЕНТА.

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    По спокойно Стояне Стоилов и Сираков си знаят работата.

    Коментиран от #8

  • 8 Стоян Александров

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Нищо НЕ знаят. Нищооооо. Затъваме яко. Тук има намесена външна сила. Левски има милиони фенове, милиони хора. А на мач ходят 1000 или 2000. Срам, позор. Защо е така ? Не искам в Турция да хидят. Тук трябваше да са. Има тооооолкова много кадърни момчета в България. Млади и надъхани. Просто трябва да се открият и научат. Това е работата на тезу наще. Срам ме е вече. Пак нищо. На лято да си ходят всички. И Мъри и Насо и останалите. Тук си трябва бизнесмен за собственик.

    Коментиран от #12

  • 9 Припоци

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "За лудия и баницата":

    Припоците веднага реват ама що вземате българче че и на 20 години що не от Ангола или Алжир бежанец. Нали Боби си замина с него и 20 000 лв заплата. Това младо момче ще му дадът 5000 лв плюс бонуси и готово. Всеки да си гледа своята черга.
  • 10 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Айде от Литекс София да си гледате своят отбор и да не ни се бъркате. Няма да сме като началото на сезона 4 загуби от 5 мача. За всичко си трябва баланс, отборът върви в правилна посока и много скоро ще го видите. Чакаме ви на Васил Левски.

    Коментиран от #11

  • 11 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    Левскар съм бе. И то мноооогоооо по-голям левскар. Когато аз съм плакал за ЛЕВСКИ ти къде си бил ???

    Коментиран от #13

  • 12 Левскар

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Хайде моляте не пиши затъваМЕ. На всички е ясно че си от Литекс София и не можеш да преживееш че препознахте друг отбор и сега няма да се успокоиш докато и ние не сложим тире. Е няма да стане и много скоро ще разбетеш кои са Левски.
  • 13 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоян Александров":

    Къв Левскар си то по интелекта ти се разбира грам мозък нямаш. Плюеш от сутрин до вечер по най-успелият Левскар в новата история и по-най успешният треньор. Ако Наско, Мъри, Ивков, Боримиров, Топчо, Мечо не са Левскари ти ли си Левскарин я се рсзкарай в Ловеч. Ревете за Боби ок ама заплатата му 20 000 лв ти ли ще я плащаш. А как ще обясниш на Крарв що взема два пъти по малка заплата. Ревете що ходили на лагер вие нормални ли стр Пирин, Ботев Вр, Спартск Варна, Хебър ходят на лагери в чужбина що Левски отишъл в Турция. Ама в Турция са над 10 момчета да 18 години бъдешето на Левски. А вие припоци имате един Йомов и той от ДЮШ на Левски. А сега в лагера сте докарсли някакъв марокански скакалец. Айде спри да се префставяш за какъвто не си щото Левскарите се познаваме добре.

    Коментиран от #14

  • 14 Стоян Александров

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Левскар":

    Явно си смешник. Ето от такива като теб НАСО И МЪРИ черпят енергия. Чакай купа, чакай голям трансфер, чайай успехи или нещо добро. Левски отбово е в девета глуха. Левскар съм и не боли за всичко това което става в момента с Левски. До лятото ще разберете колко съм прав. А на есен ще е същото като сега. Промяна никаква. Още 100 години ще си продължи така и Вие щесте им тяхната опора. НЕ, НЕ, НЕ АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕБ С ТОВА. ТРЯБВАТ САМО БЪЛГАРИ. МЛАДИ И НАДЪХАНИ, НО ЛЕВСКАРИ.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Смешко хайде да си гледаш жалкият отбор припок. Левски 12 години не е бил с Наско и Мъри колко купи и титли донесе 0 повтарям 0. Хайде сега провери когато последно Сираков беше в Левски не беше ли шампион? Пишеш се за Левскар а не познаваш историята на клуба. Що се отнадя до парите ето ти един пример как се гради отбор напуска Зайков с 14 000 лв заплата идва холандчето с 8000 лв заплата спестени 6000 на месец. Същото е с Боби напуска с 20 000 лв заплата ако дойде това момче ще му дават 8000 лв. Това е положението и това не е пестене от 1 или 2 играча това е отборен дух не може един да взема 20 000 лв а друг 8000 лв така колектива се разваля. И да тая година няма как да станат чудеса това са много пари дългове натрупани и забатачване много преди Сираков да дойде от такива мижитурки като Иво Тонев и Павел Колев. Да са живи и здрави.
  • 16 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Хахаха припок сега излезе стартовият състав на Левски срещу Гурник 9 българи а вътре е и Асен Митковски на 17 гидини😄. Хайде сега кажи как вие си имате българина Кайседо😄.

    Коментиран от #18

  • 17 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор
    Що е новина за Уевски, все е сензационна!
  • 18 Лафчис 1992

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Левскар":

    Ха-ха-ха.... Чета и рева от смях. Двама леФскари сплетоха рога и спорят кой е по-леФскар от другия и кой е припок.
    Днес отново ни разсмяхте. Жалка картинка!