Last news in Fakti

18 Януари, 2022 11:55 2 027 4

Съдия се извини на Милан за грандиозен гаф в мач от Серия А

  • жуниор месиас-
  • милан-
  • серия а-
  • марко сера-
  • стефано пиоли

При резултат 1:1 в добавеното време Жуниор Месиас вкара втори гол за Милан, но реферът не го призна, тъй като секунда преди това свири нарушение в полза на Милан вместо да даде авантаж

Съдия се извини на Милан за грандиозен гаф в мач от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Съдията Марко Сера се е извинил на Милан за грандиозния гаф, който допусна по време на загубата с 1:2 от Специя в мач от 22-ия кръг на Серия А.

При резултат 1:1 в добавеното време Жуниор Месиас вкара втори гол за Милан, но реферът не го призна, тъй като секунда преди това свири нарушение в полза на Милан вместо да даде авантаж. При изпълнението на прекия свободен удар Златан Ибрахимович стреля силно, но вратарят на Специя спаси, а в последните секунди на добавеното време Специя измъкна победата с гол на Джеси.

Поражението попречи на Милан да оглави класирането и тимът остава втори на две точки след водача Интер.

"Опитах да успокоя играчите след тази ситуация, но не успях и Специя ни вкара гол. Решението на съдията беше несправедливо, той дори ни се извини след двубоя. Срамна работа. Ние също носим отговорност за тази загуба, защото трябваше много по-рано да си решим мача. През първото полувреме трябваше да вкараме още голове освен този на Леао, имахме толкова много положения", коментира старши треньорът на Милан Стефано Пиоли.

Шефовете на съдийската асоциация в Италия също са се извинили на Милан за гафа на рефера Сера, който се очаква за дълго да бъде изваден от съдийските наряди, пише "Гадзета дело спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Засрери

    6 1 Отговор
    За наказание е . Цял мач ги подпира и накрая така се засили да им даде пряк свободен удар, че наду свирката със скороста на светлината. Не че всички не спряха, а удара направи такава парабола и влезе, пе изненада и играчаите!
  • 2 алфа херинга

    4 0 Отговор
    Вратарят посегна към топката и се спря, защото вече беше свирил съдията. Иначе щеше да скочи и най вероятно да играе с топката.
  • 3 Съдията

    3 1 Отговор
    Извинявайте, че ви подпирах цял мач и се чудих какво още да ви дам, че свирих и тоя пряк свободен. Взех парите, а не свърших работата, ала поне всички ме признаха, че даже се престарах.
  • 4 Римските орли

    5 1 Отговор
    Милан е облагодетелстван отбор, затова съдиите даже му се извиняват. А Лацио го режат без да им мигне окото, хеле пък да се извиняват. Най-ощетяваният отбор в Серия А е Лацио.