Last news in Fakti

19 Януари, 2022 13:17 4 093 3

Ето цените на билетите за финала в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • билети

Билетите от първа категория ще струват 690 евро, втора категория - 490 евро, билетите от трета категория се планират да се продават за 90 евро

Ето цените на билетите за финала в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Станаха известни цените на билетите за финала в Шампионската лига, който ще се проведе в Санкт Петербург. Двубоят ще се играе на стадион "Газпром Арена" на 28 май тази година.

Билетите от първа категория ще струват 690 евро, втора категория - 490 евро, билетите от трета категория се планират да се продават за 90 евро. Пропуск с достъп до зоната за гостоприемство с включени напитки и храна ще струва 1390 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    7 1 Отговор
    А ! Няма ли да има жИстокЪ санкция ‼️‼️‼️

    Коментиран от #2

  • 2 Може и да

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    има. В такъв случай финалът ще се играе в друга държава. (По същата причина, на 1/04/1992 гледахме Цървена звезда - Сампдория на Българска армия, а не в Белград)
  • 3 ще си ги купем след

    1 0 Отговор
    80 000 вълна на хобита