Last news in Fakti

19 Януари, 2022 15:30 1 151 1

След тригодишна пауза UFC се завръща за шоу в Европа

  • ufc-
  • mma

Най-голямото шоу за смесени бойни изкуства тръгва отново на турне

След тригодишна пауза UFC се завръща за шоу в Европа - 1
Снимка: Shutterstock

UFC без съмнение е най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света, но пандемията направи така, че боевете да останат ексклузивно за американските почитатели на спорта, като дори до неотдавна те се организираха в затворена среда. 3 години по-късно ситуацията изглежда се нормализира, защото федерацията обяви първото си шоу в Европа от 19 март 2019 г. насам.

„O2 Арена“ в Лондон ще бъде залата, в която някои от най-опасните мъже и жени на планетата ще премерят сили на 19 март 2022 г.

Организаторите обявиха, че главното събитие на вечерта ще бъде битката между Пади Пимблет и Джаред Гордън. Там се очаква да се появят още Джак Шор, Том Аспинал, Моли МакКен и Майк Грънди, като в картата с битките все още има места за попълване.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    Бат Десо, пак се е развихрил със статий за UFC...