Last news in Fakti

20 Януари, 2022 11:52 971 2

От ЦСКА oтказали две оферти за Жорди Кайседо

  • жорди кайседо-
  • футбол-
  • цска

Засега няма клуб, който да удовлетвори финансовите изисквания на ЦСКА за трансфер на еквадореца

От ЦСКА oтказали две оферти за Жорди Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА е отказало две оферти за Жорди Кайседо, с което по всичко личи, че клубът дава знак, че не желае да се разделя с голмайстора си.

Засега няма клуб, който да удовлетвори финансовите изисквания на ЦСКА за трансфер на еквадореца. От Борисовата градина са му поставили доста висока цена, а получените оферти са били по-ниски. Наскоро агентът на играча обяви, че цената му е около 5 милиона евро.

Голмайсторът на ЦСКА се превърна в още по-апетитна хапка, след като спечели “Златната обувка” в своята родина. Той е еквадорецът с най-много голове през 2021 година. С екипа на “армейците” Жорди изигра общо 45 мача, в които вкара 27 гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи Акций

    1 3 Отговор
    Щом офертите са били под 4 млн. евро е нормално да бъдат отказани! Гриша Ганчев продава над 4 млн. евро всеки екземпляр, дори Тияго с изтекъл договор през м.май 2020 г. беше продаден за над 4 млн. евро! Факт. Пламен Гълъбов също беше продаден в Израел за 4 млн. евро, но евреите платиха 100 хил. евро, а останалите "по-нататък"...
  • 2 Световното

    4 1 Отговор
    Кайседо, ако играе на световното първенство цената му ще е двойна от исканата в момента.