Last news in Fakti

21 Януари, 2022 12:22 9 746 4

Ето ги новите собственици на Берое

  • берое-
  • футбол-
  • сдружение

Сдружението е с нестопанска цел и със седалище в Стара Загора - "Сдружение за подкрепа на футбола "Берое"

Ето ги новите собственици на Берое  - 1
Снимка: beroe.bg

Сдружението, което ще вземе акциите на Берое от настоящия собственик на клуба ТЕЦ "Марица Изток" 2, беше вписано официално в Търговския регистър. В него влизат представители на Община Стара Загора, ветераните, феновете и бизнеса. Сдружението е с нестопанска цел и със седалище в Стара Загора. То е наречено "Сдружение за подкрепа на футбола "Берое".

В списъка с учредителите му присъстват 9 имена: адвокат Светослав Миневски-председател на Съвета на директорите на Мини "Марица Изток", Желязко Динев-журналист, Цветан Харизанов-бизнесмен, Евгени Иванов-администратор на ДЮШ на ПФК Берое, Иван Янакиев-от фенфракцията "СР 12", представителите на ветераните Кънчо Кашеров и Теньо Минчев, заместник-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова и адвокат Румяна Атанасова.

В Управителния съвет на Сдружението влизат трима души - Светослав Миневски, Теньо Минчев и Красимира Чахова. Желязко Динев е предложен за изпълнителен директор./"Мач Телеграф"


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    Това нали вчера го писахте. Колко пъти
  • 2 Qwerty

    5 2 Отговор
    Тия да лапачите! Дай имената на плащачите!

    Коментиран от #3

  • 3 Стоян Александров

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Qwerty":

    Вчера точно това им написах. Оплюха ме. Но и отговор не получих. А дали няма да сме пак Ние всочки българи ? Май някой ще влиза в затвора. А да видим как пак ще ни измамят. Те вече ПП ни мамят, но до кога ли ? Народа мизерува за сметка на САЩ и Херо Мустафа. Лакейството продължава с ,, продължаваме имамата"
  • 4 Чопърцила

    5 2 Отговор
    Къде са Кеби и Камилата? При тях имаше сърце и живец, и емоция а покрай Мариците - комфорт, ояждане и живуркане покрай и зад шестица та в първенството.