Last news in Fakti

23 Януари, 2022 20:45 1 132 1

Челси доказа, че няма да помръдне от топ 4 след поредния си успех над Тотнъм

  • тотнъм-
  • челси

„Шпорите“ този сезон загубиха за трети път от лондонския си съперник

Челси доказа, че няма да помръдне от топ 4 след поредния си успех над Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Челси превърна Тотнъм в свой абонат през настоящия сезон, за да докаже на критиците си, че мястото на клуба е именно в топ 4 и нито крачка по-надолу.

„Сините от Стамфорд Бридж“ постигнаха третата си поредна победа на „шпорите“ през сезона, благодарение на попаденията на Хаким Зиеч и Тиаго Силва.

Голът на мароканеца бе особено впечатляващ, защото остави неподвижен дори вратар от класата на Уго Лорис. Той стреля извън наказателното поле с левия си крак с подобна парабола, че всички очакваха кълбото да излезе в аут, но то намери сглобката на вратата, за да се оплете в мрежата.

Отборът на Томас Тухел вече е на цели 10 точки от петото място в класирането, което означава, че шансовете да изпадне от местата, даващи право на участие в Шампионската лига вече станаха илюзорни.

Тотнъм пък все още е далеч от заветната си цел, въпреки факта, че има да наваксва с доста отложени мачове. Лошото обаче е, че тимът продължава да изпитва трудности с отбелязването на попадения, а това няма как да е от полза в съревнованието с Манчестър Юнайтед, Уест Хям, Арсенал и Уувърхамптън за последното място към „турнира на богатите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 1 Отговор
    не за сезона, а в рамките на три седмици ги бием три пъти. клиенти, какво да се прави. ако не бяхме пропиляли дузина точки от началото на декември, можеше да имаме все още шансове за титлата. но сега...