Last news in Fakti

24 Януари, 2022 11:30 1 510 2

Двама арестувани за инцидента с Рюдигер

  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • арестувани

Защитникът беше ударен от хвърлени по него предмети, дошли от гостуващата агитка. Става дума за бутилки, запалки и отварачки за бира

Двама арестувани за инцидента с Рюдигер - 1
Снимка: БГНЕС

Лондонската полиция е арестувала двама души във връзка с инцидента с Антонио Рюдигер от Челси при победата над Тотнъм с 2:0 вчера на "Стамфорд Бридж". Защитникът беше ударен от хвърлени по него предмети, дошли от гостуващата агитка. Става дума за бутилки, запалки и отварачки за бира.

Подобен инцидент се случи и ден по-рано с играчите на Астън Вила Люка Дин и Мати Кеш, които пострадаха от хвърлени предмети от феновете на Евертън по време на мача на "Гудисън Парк".

Мениджърът на Челси Томас Тухел призова феновете да показват повече уважение към футболистите.

"Всички трябва да показват уважение и да спазват обществения ред, няма съмнение по този въпрос. Ако това е някаква тенденция, трябва да я прекратим възможно най-скоро и да запазим тази уникална атмосфера в английския футбол", каза германецът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aaaaaaaaaaaa

    4 1 Отговор
    това ли било бе, аз мислех че са му казали че не е бял....
  • 2 пешо

    1 0 Отговор
    отнесоха пердаха (и) вчера компирите. би трябвало да са свикнали вече, но не би.