Last news in Fakti

24 Януари, 2022 08:54 4 568 2

Мъри Стоилов набеляза още един за гонене

  • иван горанов-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • шарлероа

В момента Иван Горанов играе на стадион „Георги Аспарухов” под наем от белгийския Шарлероа

Левски набеляза още един за гонене. Става дума за един от бившите капитани на тима Иван Горанов, чийто договор под наем изтича в края на сезона. В момента бранителят играе на стадион „Георги Аспарухов” под наем от белгийския Шарлероа.

От „синия” клуб всячески се опитват да се отърват от Горанов, който през пролетта ще бъде резерва в състава на Левски, а месечната му заплата възлиза на 11 хил. лева, пише „Мач Телеграф”.

От Левски са се опитали да прекратят договора на Горанов и той да бъде върнат на Шарлероа, но опитите им са ударили на камък. Според информацията, в момента от клуба се опитват да намерят нов отбор на Горанов, който е готов да плаща месечното възнаграждение на футболиста. От Шарлероа са съгласни на този вариант.

Левски вече привлече ляв краен бранител в лицето на Цунами, който почти сигурно ще измести Горанов от титулярния състав.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиер Жеко

    4 6 Отговор
    Всичките от Уевски, да вземат да се изгонат... в селска група, някаква
  • 2 3.14К

    1 0 Отговор
    Последната победа на левскарите над ЦСКА се дължи на Горанов. Той много умело провокира Едвин Джеси, като го нарита няколко пъти и после падна след симулация за удар в лицето. Джеси го изгониха и в следващата атака след подобен удар срещу Турицов, съдията си затрая и Левски вкара гол. Гонейки истинските левскари с левскарски дух от отбора ще се загуби предимството от съдийските аванти, което ще е пагубно за този отбор.