Last news in Fakti

24 Януари, 2022 12:22 1 719 3

Георги Петков: Най-хубавото в Левски е Мъри! Купата със Славия ми е най-сладка!

  • георги петков-
  • левски-
  • славия-
  • станимир стоилов

Да, печелил съм титли с Левски, играл съм в Шампионската лига, имам четвъртфинал за Купата на УЕФА, но със Славия спечелихме само с български момчета

Георги Петков: Най-хубавото в Левски е Мъри! Купата със Славия ми е най-сладка! - 1
Снимка:

Капитанът на Славия Георги Петков даде интервю пред Sportal TV в Алания, където играчите на Златомир Загорчич провеждат зимната си подготовка. Ветеранът определи като най-сладък момент от кариерата си спечелването на Купата на България през 2018 година, когато "белите" надвиха с дузпи Левски. Бившият страж на "сините" говори и за тима на Станимир Стоилов. Интересно Петков не включи победителя в анкетата за "Футболист на годината" Кирил Десподов в своя импровизирана тройка за най-добрите в родния футбол през 2021 г.

"Купата със Славия ми е най-сладка! Да, печелил съм титли с Левски, играл съм в Шампионската лига, имам четвъртфинал за Купата на УЕФА, но със Славия спечелихме само с български момчета. Това прави нещата различни - в Левски тогава бяха Жорди Гомес, Обертан и т.н., а ние бяхме само българи, имаше юноши на Славия.

Ситуацията в Левски сега? Най-хубавото нещо в Левски е назначението на Станимир Стоилов, цяла "синя" България се обедини около това нещо. Мисля, че в момента това държи Левски. С помощта на феновете засега се справят, не мога да кажа как ще бъде занапред ситуацията в клуба, но се привличат нови футболисти, прави се отбор, наблюдавам контролите, когато мога. Най-хубавото нещо в момента е Мъри Стоилов и спасението на Левски е покрай него", заяви Георги Петков пред нашата камера.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо с магарето

    6 1 Отговор
    Измекяр