Last news in Fakti

24 Януари, 2022 13:38 2 810 8

Ето колко ще получава Филип Кръстев в Левски

  • филип кръстев-
  • левски-
  • футбол-
  • заплата

Понеже се спекулира, че Филип ще излезе скъп на Левски, защото българският клуб е в тежко финансово състояние, ето ви истината за момчето

Ето колко ще получава Филип Кръстев в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски очаква Филип Кръстев в сряда. Халфът игра за последно в елитния нидерландски Камбюр под наем. Правата на юношата на Славия се държат от белгийския Ломел, който е собственост на „Сити Футбол Груп“ - компанията, притежаваща Манчестър Сити. Филип ще играе при "сините" също като преостъпен.

Кръстев ще получава по 5000 евро месечна заплата в Левски. Любопитното е, че в нидерланския тим той е получавал четири пъти повече, пише БЛИЦ.

"Понеже се спекулира, че Филип ще излезе скъп на Левски, защото българският клуб е в тежко финансово състояние, ето ви истината за момчето. Заплатата му няма да бъде в тежест на "сините", издадоха достоверни източници на най-четената агенция.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 панта

    6 4 Отговор
    Заглавието трябва да е. Ето колко няма да получава Филип Кръстев в Левски
  • 2 антрашпиц

    4 3 Отговор
    Пет хиляди еврака за да прави топката квадратна...малеее,ужас.И не ми говорете,че се е жертвал за Левски ,щото най-вероятно нищо неможи да направи в чужбина и не го искат.Патриотите В БГ ги няма от освождението насам...хихихихих,тук ще получава 4 пъти по-малко и е щастлив!Да бе!Как пък не..ама кат не става за нищо ще играе за Левси,де ще иде..
  • 3 Стоян Александров

    3 2 Отговор
    Лъжа е това със заплатата му. Лъжа. 100% лъжа. Пи начина написана тук тази информация разбирам, че това е 100% лъжа. Знаех си че се правят далавери, збаех си че се перът мръсни пари. Незнам обаче чий са тези злонобно мръсни пари. Поне изплатете задълженията. Иначе всичко е ясно: няма да имаме пак публика, няма да имаме нито един добър и продаваем футболист, ще има голямо мрънкане, че фалираме, българските футболист ще сйочат на чуждите заради парите, т.н. Левски отново е в задънена улица. Ако не фалираме на есен ваичко ще е абсолютно същото като сега.....СРАМ МЕ Е ВЕЧЕ МНООООГОООО...
  • 4 Левскар

    3 1 Отговор
    Айде вече спри да гледаш другите отбори и си гледай ментето Литекс София. Ходи да питаш колко ще взема новият ви колумбиец дето изпаднал от А група. Тавана на Левски е 10 000 лв, така че няма да взема повече. Хайде сега кажи ни колко е заплатата на любимите ти Кайседо, Мазику, Матай, Кери...

    Коментиран от #5, #7

  • 5 антрашпиц

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Ако въпросът ти е към мен,ще ти отговоря.Пет пари не давам колко вземат нег..та в този или друг клуб.Истината е,че футбол в тази страна не се играе.Демек футбола в бг умре.Резултатите на националния отбор го показват.Много и незаслужени пари взимат всички футболисти,във всички отбори,включително и във Луноходец.
  • 6 Съдията Дред

    1 2 Отговор
    Пет хилки ще дават от Кабриото, останалите ще донаждат нидерландците. Дават го ,за да си спестят тия 5 хилки месечно, както и разходите за квартира, явно момчето се е провалило там. Жалко, имаше надежда да успее.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Локо Сф1956

    2 1 Отговор
    Кръстев официално ще получава по-малка заплата в Левски. Но, под масата ще има бонуси така, че ще се изравни с тази където беше под наем. Все пак, той има основен договор , където от Ман. Сити е даден под наем на белгийци, а те на Левски.