Last news in Fakti

24 Януари, 2022 14:12 1 861 0

Леонардо трепери заради Зидан и Ибрахимович!

  • зинедин зидан-
  • златан ибрахимович-
  • леонардо-
  • псж

Бразилецът е футболен директор на ПСЖ в последните 3 сезона, но търпи много критики напоследък за трансферната политика на клуба, както и за обтегнатите отношения между някои от звездите в съблекалнята

Леонардо трепери заради Зидан и Ибрахимович! - 1
Снимка: Twitter

Зинедин Зидан почти сигурно ще бъде назначен за треньор на Пари Сен Жермен от лятото, съобщава вестник "Ел Мундо Депортиво". Във Франция се твърди още, че клубът преговаря със Златан Ибрахимович за нов спортен директор, като тази новина идва доста застрашително за поста на Леонардо.

Бразилецът е футболен директор на ПСЖ в последните 3 сезона, но търпи много критики напоследък за трансферната политика на клуба, както и за обтегнатите отношения между някои от звездите в съблекалнята.

Самият Ибрахимович призна за офертата, която е получил от клуба от Париж, където игра в периода 2012-2014.

"През лятото на 2021 година получих оферта от ПСЖ, но не за футболист, а за спортен директор. Обади ми се президентът Насер Ел-Келайфи. Казах му: "Ако не подновя с Милан, идвам в ПСЖ и ще сложа ред в отбора". Насер се засмя, но не каза нищо. Денят, в който реша, че ще стана спортен директор на клуба, ще го направя", каза ексцентричният швед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА