24 Януари, 2022 15:30 9 237 2

„Скалата“ подписа договор с UFC

  • дуейн джонсън скалата-
  • under armor-
  • ufc

Актьорът вече ще има пръст във всяка една изява на бойците в следващите няколко години

„Скалата“ подписа договор с UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън „Скалата“ официално подписа договор с най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света UFC. Новината потвърди самият той от профила си в Instagram.

Актьорът има своя-собствена линия дрехи при гиганта Under Armor, а някои от топ продуктите са маратонки. Именно обувките ще са това, което ще го представлява навсякъде, където се организират боеве под шапката на федерацията. Подразделението на линията се нарича Project Rock.

Бойците от UFC вече ще носят обувките на „Скалата“ по време на всички официални събития преди, по време и след дадена бойна вечер, те ще тренират с тях и дори ще излизат на ринга, обути в Project Rock.

Досега официалният спонсор на организацията в тази част бе Reebok, но договорът на бранда изтече и дойде време за промяна.

За сега няма официална информация за продължителността на спонсорския договор, като само е известно, че е за близките няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анджело

    5 4 Отговор
    Ногу яки кецови
  • 2 Любен

    7 1 Отговор
    Че те се бият боси, кви чепици?