Last news in Fakti

26 Януари, 2022 16:30 3 068 2

Ронда Роузи прави сензационно завръщане на ринга

  • ронда роузи-
  • кеч-
  • ufc

Легендата на смесените бойни изкуства не възнамерява да спира за постоянно с боевете

Ронда Роузи прави сензационно завръщане на ринга - 1
Снимка: БГНЕС

Ронда Роузи несъмнено е първата суперзвезда при жените в UFC, макар кариерата ѝ там да приключи през 2016 г. по безславен начин. Изглежда психически не успя да се възстанови след пораженията от Холи Хоум и Аманда Нунеш и реши да слезе от октагона завинаги. След това обаче тя получи примамливо предложение от Световната федерация по кеч (WWE), където предизвика истински фурор с няколкото си изяви. Точно там се очаква тя да направи поредното си завръщане и то още през идния уикенд, твърдят организаторите.

Роузи ще вземе участие в шоуто „Кралско меле“ на 30 януари и при евентуално добро представяне ще бъде поканена и на „Кеч Мания 38". през април.

Припомняме, че американката е бронзов медалист по джудо от Олимпийските игри в Пекин през 2008 г., а след това постави рекорд по защита на титлата си в UFC, бранейки трофея в шест поредни мача. Между 2014-2016 г. в средна категория тя на практика нямаше никаква конкуренция и нокаутираше или отказваше всяка срещната опонентка.

Ронда Роуза се радва и на успешно кариера в Холивуд. Особено впечатление прави в „Непобедимите 3“ и „Бързи и яростни 7“, като в същото време намира сили и за семейството си. Миналата година със съпруга си Травис Браун дори посрещнаха и първата си рожба.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васик атанасова

    4 3 Отговор
    болни мозъци лесбийки

    Коментиран от #2

  • 2 Васе

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "васик атанасова":

    , Рондата спа с шефа Дейна Уайт, спрягана е с Джон Джоунс, ппследното ѝ гадже беше Травис Браун, Холмс също е хетересосексуална, този път въобще не си оцелила коментара.

    Рондата може само да подхвърля бездарните пълнежи на категорията, като се изправи срещу Нунез и Холмс залезе бръже.