Last news in Fakti

26 Януари, 2022 17:30 2 079 2

Майката на Агуеро е причината той да се пенсионира

  • серхио агуеро

Аржентинецът е бил готов да се завърне на терена, въпреки препоръките на лекарите

Майката на Агуеро е причината той да се пенсионира - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Агуеро официално се оттегли от футбола преди месец, след като получи сърдечни проблеми и едва не изгуби живота си на терена. Но това не е било в състояние да го спре, ако не се е намесила майка му Адриана, пише Sport.

Лекарите са посъветвали Кун да сложи край на активната си спортна кариера, за да не влоши и без друго компрометираното си здраве, но той е бил готово да не се вслуша в съветите им и да се опита да изгради кариера в Барселона. Именно тогава жената, която му е дала живот, се е намесила, за да го вразуми.

33-годишният нападател на практика няма какво повече да доказва, защото успя да се окичи с безброй трофеи през годините, въпреки множеството контузии.

Де да можеше и майката на Кристиян Ериксен да го вразуми по същия начин. Датчанинът подписа предварителен договор с английския Брентфорд и се очаква през следващия сезон да се завърне в игра, въпреки че едва оцеля от микроинфаркт през миналото лято. Италианската футболна федерация блокира болните му амбиции, но не всички са готови да проявят подобен здрав разум.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    12 0 Отговор
    Ваксината не прощава...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.