15 Декември, 2021 14:07 1 484 5

Официално: Агуеро обяви края на футболната си кариера

  • барселона-
  • серхио агуеро

През цялото време 33-годишният играч беше просълзен и видимо разчувстван, като му беше много трудно да говори за оттеглянето си

Официално: Агуеро обяви края на футболната си кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Серхио Агуеро официално обяви края на своята професионална футболна кариера. Това стана месец и половина след аритмията, поради която преждемвременно напусна терена в двубоя срещу Алавес. Аржентинецът обяви своето решение на специална пресконференция в ложата на „Камп Ноу“, като до него беше клубният президент Жоан Лапорта. През цялото време 33-годишният играч беше просълзен и видимо разчувстван, като му беше много трудно да говори за оттеглянето си.

„Тази пресконференция е, за да ви съобщя, че реших да сложа край на професионалната си кариера като футболист. Това е много тежко решение, но също така се радвам, че го взех. Направих този избор заради здравето ми, което е на първо място. Вече знаете, че това се дължи на случилото се преди месец и половина. Бях в добрите ръце на лекарите, които ми препоръчаха най-доброто решение за мен: да престана да играя. Взех това решение преди десетина дни. Бих искал да ви кажа, че направих всичко възможно, за да разбера дали има някаква надежда, но тя не беше голяма“, беше встъпителната реч на Агуеро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деян Икебаната

    8 2 Отговор
    Това няма нищо общо с ваксините. Нищо общо.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ха ха

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Деян Икебаната":

    Разбира се, че няма. Дори му измислиха име на Острова - пост пандемичен стрес (PPSD). Гледахме стреснати футболисти да падат на мачовете на Европейското и Шампионската лига, ама вече някак става безинтересно. Пресата дори не отразява, че само в последния кръг се хванаха за гърдите трима - Линделоф от Манчестър Юнайтед, Терие от Рен и Зиелински от Наполи. Какво да му отразяваш - ежедневие...

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Лост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Деян Икебаната":

    Нормално е да плаче. Само като си помисли, че можеше и да са го оплакали вече. А сега и на няколко отбора в Англия им отлагат мачове. Да си спомним и в Португалия с толкова %ваксинирани, как един мач беше прекъснат, защото отбор остана със шест човека на терена.
  • 4 Чичо Гошо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Даже обявиха нови здравни последици от студовете през зимата- сърдечни възпаления и инфекции. Няма общо с ваксините чиито странични ефекти са именно такива.
  • 5 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Даааа ваксините са полезни, ако някой погледне например в Англия в тубата отвътре преди мач жо трябвало да му направи впечатление че преди мач някои си показват зеления сертификат от телефона, а други умните лист с пициар тест но ако ги питаш каква е разликата, дори няма да те отразят