Last news in Fakti

28 Януари, 2022 19:57 2 306 0

Стана ясна следващата трансферна цел на Барса

  • алехандро грималдо-
  • барселона-
  • бенфика-
  • трансфер-
  • футбол

На крачка от “Камп Ноу” в момента е Алехандро Грималдо

Стана ясна следващата трансферна цел на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Левият бек на Бенфика Алехандро Грималдо е следващата трансферна цел на Барселона, пише каталунският вестник “Спорт”. На крачка от трансфер на “Камп Ноу” в момента е юношата на “лос кулес” Адама Траоре, който до часове може да премине официално от Уулвърхамптън в Барса. Алекс Грималдо също е юноша на каталунския гранд, като има мачове за Барселона “Б” преди да подпише с Бенфика през януари 2016 година.

Смята се, че самият Грималдо е отворен за завръщане на “Камп Ноу”. 26-годишният испански ляв бек на “орлите” от Лисабон има 31 мача във всички турнири този сезон, като в тях е отбелязал 4 гола и е направил 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА