Last news in Fakti

28 Януари, 2022 20:50 1 564 2

Петър Хубчев започна в Берое със загуба от украинци

  • берое-
  • петър хубчев-
  • футбол

Попадението за българите отбеляза Георги Динков в средата на втората част

Петър Хубчев започна в Берое със загуба от украинци - 1

Отборът на Берое загуби втората си проверка от подготовката в Турция. Заралии отстъпиха на украинския Днипро с 1:2. Попадението за българите отбеляза Георги Динков в средата на втората част. Срещата бе неофициален дебют на Петър Хубчев отново начало на "зелените". Съперникът е на трета позиция в местния шампионат и се представя силно през сезона.

В първия си мач в Белек старозагорци загубиха с 1:3 от руския Оренбург, като голът отбеляза Илиян Стефанов. Преди това в България пък завършиха наравно 1:1 със Созопол с попадение на Симеон Мечев.

Днипро откри резултата в 22-ата минута, когато Валентин Рубчинский завърши на празна врата хубава комбинация на украинците.

В 33-ата минута Берое можеше да изравни. Даниел Генов изпълни добре пряк свободен удар, но гредата спаси украинците. При последвалата добавка пък Алиун Фал не съумя да реализира.

В 40-ата минута Днипро удвои. След центриране на втора греда Володимир Адамюк засече с глава за 2:0.

В 76-ата минута Берое намали. Абубакар Тунгара стреля по диагонал от малък ъгъл, а след това това Георги Динков бе на правилното място, за да направи добавка във вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 4 Отговор
    Браво н Хубчев, перфектен дебют. Все така да му върви. Все така той си го заслужи...Сребролюбец. Без пари какъв отбор ще прави никой не знае. С милиони и баба ми може да е тренер....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.