Last news in Fakti

30 Януари, 2022 21:40 1 903 15

Адвокатът на ЦСКА успокои частично "червените" фенове

  • цска-
  • бенжелюн-
  • дело-
  • адв. станислав трендафилов-
  • станислав трендафилов

Адв. Трендафилов не отрече, че делото "Юнес Бенжелюн" е напът да създаде огромен спортно-технически проблем на "армейците"

Адвокатът на ЦСКА успокои частично "червените" фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира забраната на отбора да картотекира футболисти в рамките на два последователни трансферни прозореца, след като Швейцарският върховен съд се произнесе относно делото "Юнес Бенжелюн".

Очаква се санкцията да влезе в сила в началото на следващата седмица.

"Би било възможно да се намери някакво споразумение, ако от другата страна има желание. При всички случаи, убеден съм, ръководството и финансовият директор ще направят всичко възможно тази санкция да бъде избегната" заяви Трендафилов пред Нова телевизия, което донякъде успокоява "червените" фенове, защото се декларира, че се работи по проблема. От друга страна обаче, очевидно надвисналата над отбора на ЦСКА опасност е реална.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    11 15 Отговор
    ФАЛИТ. ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН ФАЛИТ. Ето то Ви чака. Нищо друго освен Г.Г. да бяга с 200 от цеца. Това му е желанието от много време. Не го пускат, но ще избяга. Парите вече свършват. А и следват и към него дела. А дългояете на цеца са милиони. И идват и още и още. След отпадането от евротурнирите през лятото и Ганчо казва чаооооо. Едвам го свърта. Само за заплати харчи милиони. Без калвато и да е възвращаемост.

    Коментиран от #2, #3, #4, #5

  • 2 АААААААААа

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Е ми няма КОЙ да дава ПАРИ? И БОЖКОВ го няма вече даже. А оня плачливия ТИТИ още повече НЯМА. А дълговете трябва да се ПЛАЩАТ? ДЪЛГОВЕТЕ рано или късно се ПЛАЩАТ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Напротив

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Само от трансфера на един единствен футболист, като Кайседо,
    ЦСКА ще получи над 5 милиона евро или 10 000 000 (лева)!

    Подуене колко ще вземе за Здравко-ръкоблудеца или за братчед му Филип?

    Коментиран от #6

  • 5 Гост

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Стояне, Стояне, ЦСКА само от Европа последните две години изкара 15-20 млн. Ти нас не ни мисли. Ганчо няма така лесно да остави нещо, което пуска пари и се самоиздържа. Гледай си пробития отбор и за него се притеснявай. Неговият фалит е по-близо, ей го на на хоризонта.

    Коментиран от #7

  • 6 Да бе да

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Напротив":

    Не думай😄😄😄😄. Нали Стойчо каза да дават парите и да го вземат ама не дават. А нещо струва не колкото му искаш а колкото ти дават за него. И проблемът не е 1М или 5М проблема е че микренският мафиот не обича да дава, той не е бизнесмен да инвестира той знае само да взема. Та ще видим как ще завърши тоя цирк.
  • 7 Две тирета

    7 11 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Вие от 5 години все това викате ние фалирахме ама и Левски ще ще ще ще. Между другото ЦСКА-София през 2020 имаше дългове от 20М?!?!?Да да точно колкото Левски та да не станете ЦСКА-София-София 😄😄😄😄.

    Коментиран от #12

  • 8 Кога

    4 12 Отговор
    Нали се смеехте за Хубчев плащаите кога кога кога. Ето ви на и ние питаме кога?

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ароматизатор

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Кога":

    Когато УЕФА преведе близо 10-те милиона лева за участието на ЦСКА в групите в ЕКТ, ще се плати на тримата футболисти играли в ЦСКА преди десет години!
    Общо ЦСКА трябва да плати 2,2 милиона лева, но очаква 10 милиона!
    Цената на Кайседо също е близо 10 милиона, но не е задължително да се продаде сега! Дори е по-добре да се продаде след като играе на Световното първенство тази година, цената му ще е доста по-висока!
    Както виждаш, ЦСКА няма проблеми да им плати!

    Но Хубчев и Насиро също чакат 2 милиона лева от Левски, я обясни сега как ще ги плати г-н Раев?
  • 11 Юнес Бенжалюн

    2 8 Отговор
    Споразумение ще подпишем, ако бъдат опростени лихвите, но първо трябва да ми се плати главницата! Разбирам клуба, че дължи 25 млн.евро на собствениците си, но и аз съм човек и деца храня…
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Домакин

    5 11 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Много боли да предадеш отбора си, да пребиеш децата от ДЮШ и да сложиш оранжев фес, НО Юливски не се предава, сините няма да изоставят любовта си и вие припоците нама как да разберете защо така си случва в живота! Помни само едно - всичко тече, всичко се променя … днес имате, но утре няма да и така!
  • 14 фен

    2 8 Отговор
    Гледай сега , какво се получава . Аз не съм душманин на ЦСКА , искам да има силни ЛЕВСКИ ЦСКА и другите , за да има силен национален отбор , другото е самозаблуждение , фенщина , и мозъчноблудство. Какви последствия може да има след това решение на швейцарският съд . Да припомня , че решение на съд не се оспорва , и единственото може да се обжалва в по-висша съдебна инстанция , има такава , но е малко вероятно решението да е друго , но се печели време. Това може да доведе до серия от дела на такива , които са давали кредити на ЦСКА , или са имали да получават пари , още от времето на АЛ. Томов , когато сума ти ръководители се изредиха начело на ЦСКА , но не обслужваха наследените кредити . В един момент сумата набъбна до 80 000 000 . Поради тази причина се осъществи схемата с фалита . Тоест ЦСКА фалира , преустановява дейност , получателите на суми пият по една студена вода. Да но новото дружество което не би трябвало да има нищо общо с ЦСКА, се афишира като същото старо ЦСКА емблеми , фенове , стадион , спортна слава , и ето съда го обявява за правоприемник , на фалиралото ЦСКА , правоприемник обаче и на дълговете , които ще започнат да се изискват със серия дела , на базата на това съдебно решение . Спомняш ли си тогава колко беше заплатата на бразилеца Ней , е сега ще трябва да я плати някой.

    Коментиран от #15

  • 15 АДВ Р.В.

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "фен":

    Нови дела няма да има!
    Пари ще има за тези които са предявили във срок претенции за сумите, които им се полагат!

    Дори вече отказаха на някои:

    КАС е потвърдил решението на Дисциплинарната комисия на ФИФА по иска на футболния агент Сокена Ба Бенжелюн за неизплатени 50 000 евро, с което световната централа отхвърлят претенциите на френската мениджърка. От Лозана решиха, че ЦСКА не е длъжен да плати на Мадам Ба, тъй като тя не е предявила претенциите си и в делото по несъстоятелност на старото дружество.


    ЦСКА ЩЕ ПЛАТИ ОКОЛО 2 МИЛИОНА ЛЕВА НА ЧЕТИРИМА СВОИ ФУТБОЛИСТИ!

    ЕТО КОИ СА:

    ЦСКА София дължи различни по размер суми на четирима свои бивши играчи: Гуидо ди Вани (21 200 евро), Сивард Спрокел (167 000 евро, 4693 лева, 15 000 швейцарски франка), Бернардо Тенгариня (€252 459, 22 000 CHF), Нилсон Антонио (€286 002, 22 000 CHF), Сержиньо (€109 900, 15 000 CHF), както и на агента Франсиско Руано (€94 893 и 15 000 CHF глоба).