Last news in Fakti

31 Януари, 2022 09:51 1 189 7

Насиру Мохамед продължава да заплашва лиценза на Левски

  • насиру мохамед-
  • левски-
  • иво ивков-
  • лиценз

Към днешна дата основният проблем е свързан не толкова с конкретната сума, която Левски ще изплати на Мохамед, а с периода, за който ще го направи

Насиру Мохамед продължава да заплашва лиценза на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Драмата на Левски с Насиру Мохамед продължава да заплашва лиценза на клуба за следващия сезон. Въпреки преговорите между двете страни, на този етап няма подписано споразумение. Нещо повече – няма доближаване до позициите. Лично изпълнителният директор на „сините“ Иво Ивков води преговорите с агента на Насиру.

Към днешна дата основният проблем е свързан не толкова с конкретната сума, която Левски ще изплати на Мохамед, а с периода, за който ще го направи, пише Мач Телеграф. Агентът на Насиру настоява „сините“ да платят поне 30% от сумата веднага, а останалите пари да бъдат разсрочени във времето.

Общият дълг на Левски към бившият нападател е около 400 000 евро, а на „Герена“ нямат близо 150 000 евро, които да дадат моментално на Мохамед. Именно заради това „сините“ искат споразумението да бъде за разсрочено плащане, което обаче да стартира след време. Вероятно шефовете на Левски искат да изчистят първо дълга към Петър Хубчев и асистентите му, а след това да започнат да плащат задълженията си и към Мохамед.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 7 Отговор
    Ами,Хубчев да го плаща,нали той го доведе,по този начин парите които той иска от Левски да отиват за насирото...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левски

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Няма как ще се плаща и това е. Аз лично имам голямо доверие на Иво Ивков, така че дано поне схемата във времето да е добра и да се свършва тази мъка до края на лятото.
  • 4 Guardian

    6 2 Отговор
    ДИКсън ,ще плати. Реки от злато текът към Левски ,плюс гюрук за кабриото.
  • 5 TRD

    5 1 Отговор
    Закривай говедата! И перуката out!
  • 6 Меринджей

    1 3 Отговор
    Мача с Тире-София ще бъде използван да се платят 150 хил.евро на г-н Мохамед Насиру. При 30 000 души по 15 лв. средна цена на билета са 450 000 лв. Гадно, нали прпознавачи?

    Коментиран от #7

  • 7 Лафчис1914

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Меринджей":

    Първи стадото от Гейарена стана припознавач ! Лафчис регистрира НОВ клуб ,малко слама , морков на ветерани и тояга отзад!