Last news in Fakti

30 Януари, 2022 19:27 2 933 6

Гамбиец от Левски говори за "много отвратителни неща" на Купата на африканските нации

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • гамбия-
  • купата на африканските нации

"Усещането беше, че няма никакъв контрол. Например живеехме по шест души заедно", сподели Сундберг пред шведска медия

Гамбиец от Левски говори за "много отвратителни неща" на Купата на африканските нации - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Левски Ноа Сонко Сундберг разказа за кошмарите, които е преживял в Камерун по време на Купата на Африканските нации. Той бе част от състава на Гамбия, който отпадна на четвъртфиналите.

„Преди осминафинала срещу Гвинея имaхме десет случая на хранително натравяне в отбора и аз бях един от тях. Имаше много хора, които повръщаха цяла нощ и просто не ни позволиха да играем, защото рискът от дехидратация беше много голям. Така че пропуснах осминафиналния мач, това беше лош късмет“, коментира Сундберг пред шведския „Експресен“.

„Случиха се много отвратителни неща по време на турнира. Усещането беше, че няма никакъв контрол. Например живеехме по шест души заедно. Ако един се заразеше, всички трябваше да бъдем изолирани“, разказва новото попълнение на Левски.

„Няколко седмици се хранехме с една и съща храна – ориз, пилешко и доматен сос. Всеки ден беше така – обяд и вечеря. Не е толкова професионално, колкото би трябвало да бъде. Аз eдва закусвах, защото през повечето време на закуска имаше само пшеница, а аз не мога да я ям, защото имам различни алергии. Така че закусвах само ориз или риба… Спяхме по шестима футболисти в един апартамент.

Ползвахме една и съща тоалетна и един душ. Имаше дори случаи, в които двама или трима души трябваше да спят в единична стая. Двама души споделяха едно легло, при това в тези корона времена. В последния хотел, който отседнахме, имаше само 17 стаи, така че някои от нас трябваше да делим леглата“, каза още Сонко Сундберг.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    то и в БЪЛГАРИЯ не е много ДОБРЕ простокак ти е късметът или ако улучиш ДЖАКПОТА на ЖИВОТА
  • 2 бе ща видим

    9 6 Отговор
    какви неща ще говориш за Левски,като поживееш малко в БГ!Отвратително ,може и да е епитет който да е несравнителен в български условия

    Коментиран от #3

  • 3 Що бе братко

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "бе ща видим":

    Али Соу лошо ли си изкара? Пак в Русия я замъкна нашата! И тоя ще си намери изба да я пълни!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 saso

    3 1 Отговор
    едно време в казармата беше така
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.