31 Януари, 2022 13:12 1 108 2

Иван Коконов носи първа победа на Арда в Турция

  • арда-
  • футбол-
  • турция-
  • астана-
  • контрола

Тимът от Разград се наложи с 1:0 над казахстанския Астана

Иван Коконов носи първа победа на Арда в Турция  - 1
Снимка: arda.bg

Арда постигна първа победа по време на лагера си в Турция, след като се наложи с 1:0 над казахстанския Астана. Иван Коконов пропусна дузпа и вкара единствения гол в мача.

В 16-ата минута Коконов направи отличен пробив и центрира ниско, но Тонислав Йорданов с шпагат от два метра не успя да уцели вратата. Четвърт час вратарят Заруцкий спаси на два пъти, първо след удар на Руменов и след това добавката на Йорданов.

През второто полувреме Арда беше по-активният тим на терена и стигна до дузпа в 68-ата минута, след като Давид Кики бе съборен в наказателното поле. Иван Коконов обаче стреля над вратата при удара си от бялата точка.

Три минути по-късно той се реабилитира за пропуска си. Той се разписа при добавката на удар на Тилев, който беше блокиран от защитник та Астана и се отби в напречната греда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Абе футболни мисирки, Арда е от Кърджали, а не от Разград.
  • 2 ААА СМЯХ

    0 0 Отговор
    АМИ нашенците паднали от Динамо Киев бе,... и защо не ни казвате, 4 на 1 не е нищо,.. ама 11 човека по 12 хил евро заплата е нещо , нали