Last news in Fakti

31 Януари, 2022 17:00 900 3

Валери Божинов: Пожелавам на Душан Влахович „Скудето“, Шампионска лига и „Златна топка“

  • душан влахович-
  • валери божинов-
  • фиорентина-
  • ювентус-
  • партизан

Сърбинът облече екипите на три от предишните клубове на българина

Валери Божинов: Пожелавам на Душан Влахович „Скудето“, Шампионска лига и „Златна топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов и Душан Влахович имат много сходства помежду си, макар чисто футболните им качества на нападатели да се различават много. И двамата в кариерите си са минали през тимовете на Партизан, Фиорентина и Ювентус, като дори младият таран се превърна в най-скъпия играч в историята на родината си. „Божигол“ междувременно е сред най-търсените хора, които да коментират качествата и решението на Влахович, като едно от най-интересните му изказвания идва пред Informer.

Меси и Роналдо са все още неприкосновени, но и те няма да играят вечно. Идват нови звезди, а Влахович със сигурност е сред тях. Пожелавам му голове, „Скудето“, Шампионска лига и „Златна топка“, каза Божинов пред изданието.

Той също така си спомни за своето време в цветовете на „старата госпожа“, когато делеше една стая с Павел Недвед. Чехът също имаше честта да спечели „Златката топка“ в най-силния си период за „бианконерите“, а „Божигол“ е имал късмета да се докосне до безценния индивидуален трофей, за да почерпи вдъхновение, както сам разказва.

Когато Влахович дойде на първата подготовка на Партизан със старшата възраст, той беше на по-малко от 16 години. Още тогава каза, че Ибрахимович от Балканите ще бъде топ играч. Представете си самочувствието на това момче на 15 или 16 години. Той вярваше в качествата си от първия момент, когато го срещнах. Беше прав за всичко, което каза“, коментира още бившият български национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха ха ха🤣

    2 1 Отговор
    За пръв път съм съгласен с казаното от това футболно разочарование. В момента Влаович е един от тримата (с Мбапе и Халанд) топ бомбери в света на футбола. И аз му пожелавам шампионска лига и златна топка.
  • 3 Кириос

    1 1 Отговор
    Тоя я го заклейми край с Влахович,